Pagrindinis > Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Automatiškai Uždaryti Visas Duris Paramos Dropshipping

Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Automatiškai Uždaryti Visas Duris Paramos Dropshipping

€3.67

  • Tipas: Durų Sklendės
  • Modelio Numeris: Visiems Durys
  • gaminio dydis: 6.3 x 6.3 x 1,6 CM
  • Parama: Dropshipping
  • Medžiaga: Kita

Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Automatiškai Uždaryti Visas Duris

Savybės:

1. Daugiafunkcinis mechaninė durų arčiau, automatiškai uždaryti visas duris.Labai tinka naudoti namuose, šviesos biure, patalpos, ranch, ir namų biurui!

2. Anti-oksidacijos, antikorozinės, jokių rūdžių, stabilus, dilimui, oro įrodymo, hidraulika, rami, saugi išjungimo įtaisas.

3. Greitai Įdiegti: Skylė-nemokamai klijais, montavimas, geras stangrumą, nėra pažeisti sienos, lengvas montavimas, aukštos temperatūros poveikiui.

4. 50,000 Tyrimai: aukštos kokybės plieno lynas praėjo 50,000 kartus tempimo bandymo ir atoveiksmio bandymas, su stipraus tempimo jėga.

5. 800G Traukti: Tinka durimis, arba duris su šiek tiek stipresnis uždarymo jėga.Durys atviros į kairę ir į dešinę, metalinių ir medinių durų, gyvenamosios ir komercinės paskirties durys, išorinės/vidinės durų sklendės, priešgaisrinės durys.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Gaminio Dydis(L x W x H): 6.3 x 6.3 x 1,6 CM

Pakuotės Turinys: Mechaninė Durų Arčiau x 1

1 x Automatinis Durų Arčiau

Žymos: automatinės durų sklendės durų audi, automatinis, montuojamas pavasario durų sklendės, punch nemokamai durų arčiau, vertikalios durų sklendės durų, silikono durų sklendės durų, nemokamas pristatymas universalus automobilio durelių užrakto, punch nemokama automatinė durų jutiklis arčiau automatiškai, automatinės durų sklendės iš 180, auto durų sklendės iš automobilio stiklo, punch nemokama automatinė.

Panašūs produktai: