Pagrindinis > XUNSHINI Vonios Kriaukle Drenažo Kamštis, Laivas Šurmulio, Pop Up Sifonas Perpildymo Aukso Matt Black Chrome "Bronzos" Rose Gold"

XUNSHINI Vonios Kriaukle Drenažo Kamštis, Laivas Šurmulio, Pop Up Sifonas Perpildymo Aukso Matt Black Chrome "Bronzos" Rose Gold"

€13.21

  • Prekės Pavadinimas: XunShiNi
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: PPXS-478

STANDARTINIS 1 3/4" NUTEKĖJIMO ANGA: Tinka kriaukle skylės diametras 1.61-colių 1.97 colių.MAKS.kriaukle storis 1.97 colių.Idealiai tinka bet kuriai aukščiau-counter laivo kriaukle be perpildymo.

TIPŲ MEDŽIAGŲ: Pop-up drenažo kamštis, kanalizacija flanšas, srieginių vamzdžių yra pagaminti iš žalvario, tailpiece yra pagamintas iš nerūdijančio plieno.Visa metalinė konstrukcija maksimaliam patvarumui.Industy-pirmaujanti apdaila yra korozijos & nerūdijantysis.

LENGVA VALDYTI: spyruoklinė mygtukas nereikalauja liftas lazdele.Tiesiog įkiškite į kanalizaciją bžūp žemyn į uždaryti ir užplombuoti, stumti, vėl atidaryti ir vandens nutekėjimo.Jūs galite paversti į viršutinį dangtelį prieš laikrodžio rodyklę, atsukite ir nuimkite.

LENGVA ĮDIEGTI, NE NUTEKĖJIMAS: Visos reikalingos tarpinės, tarpikliai ir žalvario tvirtinimo veržlė yra įtrauktos.Prašome įsitikinkite, kad tarpikliai yra teisinga pozicija (žr. produktas, paveikslėlių ar instrukcijų), kad būtų išvengta nuotėkio.

Žymos: uodai kostiumas, cpu valdybos 478, t9400, baseino kamštis, maišytuvas kriauklei, rose aukso tiesioginio nutekėjimo, baseino plovimo, pentium 775 m, procesorius t9300, baseino perpildymo.

Panašūs produktai: