Pagrindinis > KEYESTUDIO YX5200 MP3 Dekoderis Mini DFPlayer Garso Balso Modulis Su TF Kortelės Lizdas Arduino

KEYESTUDIO YX5200 MP3 Dekoderis Mini DFPlayer Garso Balso Modulis Su TF Kortelės Lizdas Arduino

€5.37

  • sąlyga: Naujas
  • Darbinė Temperatūra: 0-40
  • Modelio Numeris: YX5200-24SS
  • Tipas: Ratai IC
  • Prekės Pavadinimas: keyestudio
  • Prašymas: MP3/MP4 Grotuvas
  • Pakuotė: SMD

1. Aprašymas

Keyestudio YX5200-24SS MP3 modulis yra specialiai sukurta muzika.Jis naudoja YX5200-24SS kaip core, puikiai integruotas MP3、WAV、WMA aparatūros sąsaja.Jis palaiko TF kortelę, vairuotojo, lengva naudoti,stabilus ir patikimi.

Pagrindinės funkcijos šis modulis yra taip: TF kortelės lizdas, gali tiesiogiai skaityti ir klausytis muzikos iš atminties kortelės.Ateina su serijos ryšio sąsają (UART), gali kontroliuoti muzikos atkūrimas per nuosekliojo ryšio.Ateina su micro USB sąsaja (USB1), skaityti, turinys, SD kortelių ir parsisiųsti muziką.Ateina su ausinių lizdas (P1), lengvai ausines ir klausytis muzikos.Integruotos garso stiprintuvo mikroschema ir vidinis garsiakalbis sąsaja (S-OUT), gali tiesiogiai atkurti per prijungdami išorinius garsiakalbius.

Garso didinimo yra 8 kartus.Galia prieigos garsiakalbis turėtų būti pakankamai didelis.

Pradinio garso power-on peržiūros numatytoji reikšmė yra didžiausia.

Prašau, sumažinkite garso lygį prieš pradedant žaisti.

Kai garsiakalbio varža yra 8 omų, maksimali išėjimo galia yra 1.2 W. Ateina su išorės 6 dažniausiai naudojami mygtukai, lengva kontroliuoti ir tikrinti, instrukcijos.

2. Techniniai Parametrai darbinė įtampa: DC 5V darbinė srovė: maksimali 1A Maksimalus energijos suvartojimas: 5W darbinė temperatūra: 10~40℃ Garso didinimas: 8 kartų, Parama TF kortelė: didžiausias 32G Aplinkosaugos atributus: ROHS Matmenys: 77mm*33mm*8mm Svoris: 10.6 3. Mygtukas Funkcijų

Žymos: arduino projekto dalys, arduino leonardo r3, dfplayer mini, valdybos mp3 grotuvas, arduino mp3, garso valdyba, arduino nano, dfplayer, pic18f4550, arduino keyestudio.

Panašūs produktai: