Pagrindinis > 1 Vnt. Žieminės padangos padangų grandines, automobilių ledlaužis, sniego grandinės, off-road transporto priemonė, VISUREIGIS sunkvežimių MPV avarinis išėjimas, sniego grandinės automobilių dalys

1 Vnt. Žieminės padangos padangų grandines, automobilių ledlaužis, sniego grandinės, off-road transporto priemonė, VISUREIGIS sunkvežimių MPV avarinis išėjimas, sniego grandinės automobilių dalys

€20.51

  • Taikoma padangų dydis: 165mm-285mm
  • Medžiaga: Plieno gaminiai
  • Suderinama Padangų Dydis: 215-55R-18
  • Suderinama Padangos Skersmuo: 20in.
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Sniego Grandinės

Būklė: New100%

Medžiaga: nusidėvėjimui atsparaus plieno

Dydis: tinka padangų plotis: 165-205mm

Taikoma padangų plotis: 215-285mm

Krova ant transporto priemonės: padangos

Taikymo sritis: ledo kelių, sniego kelių, purvo kelių

Tipas: Sniego Grandinės

kiekis: 1

Įdiegus sniego grandines, greičio riba yra 40 kilometrų per valandą, ir staigiai stabdyti ir aštrūs posūkiai yra griežtai draudžiama.Draudžiama įdiegti pripučiami skyles, ir tai nėra rekomenduojama jį naudoti ant cemento keliai.Nenaudokite jis ilgą laiką.Jei anomalija atsiranda vairuojant, sustabdyti aptikimo.

Mažas dydis, tinkamas padangų plotis: 165-195mm

Didelio dydžio, tinkami padangų plotis: 205-285mm

Pasirinkti sniego grandinės atsižvelgiant į padangų dydį.Priekyje vairuotojas turi būti įdiegta ant priekinių ratų, o gale varomoji jėga yra iš karto įrengti ant galinių ratų.Kiekviena padanga turi būti montuojama su keturių ratų keturių ratų pavara.Ji yra labai rekomenduojama įdiegti 5 padangos.Įdiegti 3-4 padangos turės didelės įtakos anti-slydimo efektą ir paveikti likutis automobilį.

Ypatybė:

-100% visiškai naujos ir gerus rezultatus.

-Pagaminti iš mangano plieno medžiagos, didelės stiprybės, geros kietumas, atsparumas dilimui, atsparumas spaudimui ir ilgą gyvenimą.

-Neslidžios šiurkštaus paviršiaus gali veiksmingai pagerinti sukibimo transporto priemonių, ant sniego, išvengti slydimo, ir suteikti maksimalų sukibimą su mažiausia stabdymo atstumas ir išvežimo.

-Grandinės tinka glaudžiai padangų, be tarpų, ir yra labai saugus.

-Užtikrinti vairavimo komfortą ir sumažinti vibraciją ir triukšmą.

-Gali atlaikyti žema temperatūra 40 laipsnių Celsijaus.

-Puikiai susidoroti su įvairiomis kelio sąlygomis, pavyzdžiui, sniegas, purvinas keliai arba ledo kelius, užtikrinti patogią vairavimo aplinką ir sumažinti vibraciją ir triukšmą.

-2 dydžio jūsų pasirinkimas, visuotinai taikomas visi modeliai su padangų plotis tarp 165-205mm / 215-285mm.

-Ji gali būti lengvai įrengti keletą minučių, nereikalaujant kėlikliai ir mobiliųjų įrenginių.

pakuotėje:1 x sniego grandinės

Pastaba:

1. Mes teikti aiškias nuotraukas ir matavimus, kai įmanoma.Prašome patikrinti, kiek įmanoma, siekiant užtikrinti, kad prekės yra būtent tai, ko jums reikia.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-1 colių (1 colis = 2,54 cm)

Žymos: sniego grandinės, automobilių sniego grandinės, ledlaužis vyrai, stuted žieminės padangos, priekabos sunkvežimių, offroad vyrai, automatinis grandinės, žieminės padangos automobilių, Ratų Grandinės, 18 ratų.

Panašūs produktai: