Pagrindinis > 19 Vnt Punch Nustatyti ir Plaktukas su Žalvario, Tuščiaviduriai, Plieno, Plastiko Štampus, Žalvario Punch Gunsmithing Išlaikymo.

19 Vnt Punch Nustatyti ir Plaktukas su Žalvario, Tuščiaviduriai, Plieno, Plastiko Štampus, Žalvario Punch Gunsmithing Išlaikymo.

€24.16

  • Rankenos Medžiaga: Mediena
  • Prašymas: Staklininkas Hammer
  • Plaktukas Galvos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Plaktuko Tipas: letena plaktukas
  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • Modelio Numeris: Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: Xzante

[Dvigubo Veido Plaktukas]chromuotas plieno plaktukas vadovai turi užtikrinti, stiprus, bet ne marring susisiekti naudojimo metu.

[Žalvario spalvos]8Pcs roll pin punch įskaitant 1/8inch, 9/64inch, 5/32inch, 3/16inch, 7/32inch, 1/4inch, 9/32inch ir 5/16inch, skirtas naudoti su paviršiai, kurie gali būti daed plieno štampus.

[Tuščiaviduriai Pabaigą]4Pcs tuščiaviduriai pabaigos starteris punch nustatyti, įskaitant 1/16inch, 5/64inch, 3/32inch, 1/8inch,bus padengti visas AR platforma, įskaitant sukelti guard, dujų bloką, ir pirmyn padėti.

[Kokybės Plieno]4Pcs plieno štampus, įskaitant: 2 kiekvieno 1/16inch ir 3/32inch, po specialaus apdorojimo,kaiščiai yra patvarus.

[Specialių Plastikų]2vnt tvirto plastiko štampus, įskaitant 15/64inch, 3/8inch,naudojamas specialus plastikiniai, yra didesnis hanroness ang didesnis tankis

spalva:Juoda+geltona

Medžiagos:Metalas + plastikas

Pakuotės Turinys:

8 x adatiniai punch

4 x Tuščiaviduriai pabaigos starteris punch rinkinys

4 x plieno punch

2 x tvirto plastiko punch

1 x dvipusis plaktukas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.pound.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Žymos: žalvario plaktuku, plaktuku vinis, įrankis seminaras, baterijų plaktukas flex, gunsmith įrankis, krepšys gunsmithing, gunsmith gynybinės priemonės, smūgis plaktuku, oro plaktukas žaislas, Žalvarinis plaktukas.

Panašūs produktai: