Pagrindinis > 10" CCTV Kameros Korpusas & Laikiklis 344x140x102mm IP66 atsparus Vandeniui tvirtinimo prie Sienos Lauko Aptvarą Zoom Box Kulka Saugumo Kameros

10" CCTV Kameros Korpusas & Laikiklis 344x140x102mm IP66 atsparus Vandeniui tvirtinimo prie Sienos Lauko Aptvarą Zoom Box Kulka Saugumo Kameros

€29.40

  • Modelio Numeris: SK-HS010-BK
  • Sagtis: 2x
  • Būsto: 1x, 10 colių
  • laikiklis: 1x
  • Prekės Pavadinimas: SankiView

1 0" CCTV Kameros Korpusas & Laikiklis 344x140x102mm IP66 atsparus Vandeniui tvirtinimo prie Sienos Lauko Aptvarą Zoom Box Kulka Saugumo Kameros

Aprašymas: Šis aliuminio lydinio lauko CCTV būsto/laikiklis tinka įvairių box kameros, vaizdo mastelio fotoaparatai ir kameros modulius su gerą dizainą ir aukštą kokybę.Mes teikiame vienerių metų garantija.

Trumpas Įvadas:

Maks.Kameros Matmenys: 210x105x70mm Būsto Kūno Aspektą: 256x125x102mm

Būsto Gabaritiniai Matmenys: 344x140x102mm

Medžiaga: Aliuminio lydinys (apgyvendinimo įstaiga ir sunshield, laikiklis) ir aukštos kokybės plastmasės (priekinio ir galinio dangtelio) Numatytasis vieno stiklo priekinio lango (už Papildomą USD0.30 reikalinga dual-stiklas su objektyvo lizdas, centrinis stiklo skersmuo 30mm ir 40mm pasirinktinai pagal pageidavimą) Kabelių apsaugos, projektavimo atramos apačioje sunshield, priekyje yra dažytos juoda, siekiant išvengti šviesos refleksas, Puikiai tinka vidaus ir lauko darbams Pastabos: 1. Metalinės plokštės, kurios yra neprivalomos ir papildomų išlaidų USD1 montavimo 38x38mm kamera valdybos ir LPR LED apšvietimas pūstuvas valdyba . 2. Skirtumas tarp vieno stiklo priekinio dangtelio ir dvigubo stiklo priekinio dangtelio: (1) Vienas stiklas: nėra juodos spalvos žiedas ant stiklo.Jį galima montuoti apdailos tradicinių box/body fotoaparatą ir zoom fotoaparatą. (2) Dvigubo stiklo: yra juodos spalvos žiedas ant stiklo gamyba priekinę korpuso dangtelis yra iš tikrųjų sudarė 2 akiniai.Juoda lizdas laikymo kameros lęšis lengvai.Šio projekto tikslas-išvengti šviesos refleksas per stiklą iš interferring vaizdo kokybę.

Patarimai:

1. VAIZDO kameros korpusas yra įvairių produktų, iš CCTV kameros korpusas.Prašome kreiptis į kategoriją "CCTV Kameros Korpusas" mūsų korpusai.Tačiau, jei jūsų fotoaparatas yra atsparus vandeniui, galite įdiegti ją lauko tiesiogiai, be papildomų lauko būsto.

Pakuotės Turinys:

1x 10" VAIZDO Būsto

1x Laikiklis (SK-BK302)

Skelbimas:

Žemiau nuotraukos bus demonstravimo tikslais tik.Vaizdo kamera, maitinimo adapterį ir laikiklis, nėra įtrauktos į pirmiau kainą.

Žymos: kamera namas, atsparus vandeniui, būsto kamera grande, kamera secur, atveju, cctv, dji fotoaparato korpusas, kamera pelėsių, wyze kamera lauko korpusas, kamera surveil, lauko rj45, vaizdo talpyklos.

Panašūs produktai: