Pagrindinis > 1PCS Kėdės Apima Namų apyvokos Daiktus, Pledas Vandeniui Audinio, Poliesterio Paprasta, Elastinga Dangtelis Modernus Sėdynės Padengti

1PCS Kėdės Apima Namų apyvokos Daiktus, Pledas Vandeniui Audinio, Poliesterio Paprasta, Elastinga Dangtelis Modernus Sėdynės Padengti

€2.82

  • Medžiaga: Kita
  • Rinkinys Tipas: No
  • modelis: Kita
  • Modelio Numeris: kėdė padengti
  • Naudoti: Pokylių Kėdė
  • Stilius: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Produkto aprašymas:

Jis yra pagamintas iš elastinio audinio, kuris gerai dera su kėdės.

Ji yra lengva nuimti ir nuplauti.

Jis gali apsaugoti kėdė gerai.

Produkto parametrai (apytiksl.):

Produkto pavadinimas: Pledas vandeniui sėdynės padengti

Taikoma sėdynės dydis: ilgis 35-48cm/13.77"-18.89" plotis 35-48cm/13.77"-18.89" storis 2-10cm/0.78"-3.93"

Gaminio medžiaga: 95% poliesteris + 5% poliesterio pluošto spandex

Produkto savybės: nepralaidus vandeniui, elastingas, storas ir patogus

Pakavimo sąrašas:

1xseat dangtelį (be kėdės)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: didelis fuzzy kėdė, kėdė offic, kėdė padengti, žakardo modelis kėdės apima, kampas sofa-lova, pledas sofa, atsparus vandeniui kėdės, atsparus vandeniui kėdė viršelio dizainas, antklodė, kupranugaris žakardo kėdės apima.

Panašūs produktai: