Pagrindinis > Medienos Paukščių Ešerys Stovi Žaislas Papūga Sūpynės Laipiojimo Laiptais Birdcage Žaisti sporto Salės, vaikų žaidimo Aikštelė, Papūga Cockatiel Lovebirds

Medienos Paukščių Ešerys Stovi Žaislas Papūga Sūpynės Laipiojimo Laiptais Birdcage Žaisti sporto Salės, vaikų žaidimo Aikštelė, Papūga Cockatiel Lovebirds

€10.40

  • Rinkinys Tipas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Mediena
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Tipas: Paukščiai

100% brand new ir aukštos kokybės

Ypatumai:-

1/, Pagaminti iš natūralaus medžio, stovas yra tvirtas ir stabilus, tvirtas ir aplinkos apsaugos.Ešeriai, paviršius poliruotas sklandžiai, nebus sužeistas paukštis kojų.

2/Sumontuotas su tarpinėmis ir varžtais,galima lengvai patalpinti į paukščio narve.

3/Paukščių žaislas yra puikus, įdomus ir suteikia stimuliacijos savo paukščių psichiškai ir fiziškai.Paukščių žaislas taip pat siūlo daug tupėjimas ant laktos sritis ir laiptais papildomų naudojimosi galimybes.

4/Tinka vidutinių ir smulkių paukščių, tokių kaip papūga, papūga, budgieS, cockatiel, lovebirds, amadinų, conure ir pan.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Dydis: Ešerys: 26cmx2.5cm(10.24inx0.98in)

Kopėčių ilgis:23cm(9.06 straipsnis in)

Kopėčių plotis: 8cm(3.15 in)

Kiekis: 1 Komplektas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!)

Pastaba:1.Prašome leisti 0-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 Set x Paukščių Laktos. ......

Žymos: lauko žaidimų aikštelė, papūga žaidimų aikštelė, nėriniai su paukščių, sulenkite kopėčių, papūga stendas, miršta paukščiai, papūga žaislas, Paukščių žaislas, papūga, pagrindinė forma.

Panašūs produktai: