Pagrindinis > 1pc Patvarus Mados Nešiojamų Žaislas Kendama Kamuolys Žaidimai, Mediniai Žaislai, Laisvalaikio Tiekimo Vaikams, Vaikiška Dėlionė Vaikams

1pc Patvarus Mados Nešiojamų Žaislas Kendama Kamuolys Žaidimai, Mediniai Žaislai, Laisvalaikio Tiekimo Vaikams, Vaikiška Dėlionė Vaikams

€6.00

  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • 3 funkcija: vaikų žaislas
  • Funkcija 5: bamblys plaything
  • 4 funkcija: bamblys žaislas
  • Dydis: M
  • Funkcija 1: kendama vaikams,žaislas,
  • 2 funkcija: Vaikams Žaislas

1pc Patvarus Mados Nešiojamų Žaislas Kendama Kamuolys Žaidimai, Mediniai Žaislai, Laisvalaikio Tiekimo Vaikams, Vaikiška Dėlionė Vaikams

Aprašymas

Jūs ieškote kūrybiškų ir įdomių vaikų žaislas?Ar jūs norite, kad jis atneš džiaugsmo jūsų vaikams, ir tuo pačiu metu suteikti jiems tam tikrą užduotį?Šis kūrybinis kardas ir kamuolys žaislas gali puikiai atitikti jūsų poreikius.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medinės medžiagos, tvirtos ir ilgaamžės.Jūsų vaikas gali naudotis refleksus ir pagerinti rankų judesių koordinavimą, o žaisti.Tai yra švietimo žaislas specialiai sukurta vaikams, labai įdomi ir praktiška.

Savybės

-Spalva: Atsitiktinė Spalva

-Medžiaga: Medinis

-Dydis: Apie 18.00X7.00X4.00cm/ 7.07X2.75X1.57inch

-Jis yra pagamintas iš medienos medžiagos, švelnios ir tvirtos, ir patogūs liesti.

-Kūrybiškas ir unikalus kardas ir kamuolys, žaislai, nereikia per daug apribojimų, jūsų vaikai gali žaisti bet kuriuo metu.

-Tai kūrybingas ir įdomus žaislas gali naudotis vaikų refleksus ir pagerinti rankų judesių koordinavimą.

-Mados ir gražus kreko dizainas yra prašmatnus ir įdomus, kuris gali gerai pritraukti vaikų dėmesį ir laimėti savo meilę.

-Aukštos kokybės ir praktinių kardas ir kamuolys, žaislai padės jūsų vaikui praleisti savo laisvą laiką ir pareikšti smagu, kad jūsų vaikas.

1 x Žaislas Kendama

Žymos: jo mediena, žaislas kendama, medienos ak, terminalo kvarco kristalas, kendam, medienos kendama, r medienos, medinis žaislas kendama, phil medienos, didelis kendama.

Panašūs produktai: