Pagrindinis > NAUJI Karšto UE/US Elektros Uodai Skristi Klaidą Vabzdžių Zapper Žudikas Su Spąstus Lempa 220V/110V

NAUJI Karšto UE/US Elektros Uodai Skristi Klaidą Vabzdžių Zapper Žudikas Su Spąstus Lempa 220V/110V

€4.77

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kenkėjų Rūšis: Uodai
  • Vardinė Įtampa: 100-240V
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers

Aprašymas:

Ypatybė:

Jūs neturite nuolat sukant įkraunama klaidą zapper įjungti ir išjungti; tai uodai zapper veikia noiselessly tiesiog prijungti jį į KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą.Be to, patalpų skristi žudikas yra įrengtas nuimamas dangtelis, kuris tik su tvist gali būti lengvai nuimamas valymui ir klaidų šalinimą.Mėgaukitės laisvalaikiu be trikdžių.

Šią klaidą zapper pritraukia baisus skraidančių vabzdžių, skleidžiantys aukšto intensyvumo, ilgio bangos (365 nm), UV šviesos suvilioti visų skraidančių vabzdžių, tokių kaip musės, uodai negali atsispirti artėja.Tada elektros krūvį aukštos įtampos metalinės grotelės, bus elektra, vabzdžių.Jums bus atsikratyti visų nepageidaujamų vabzdžių ir klaidas iš karto.

Suprojektuoti skleisti atsižvelgiant į visas keturias puses, todėl yra labai efektyvus ir gali imtis kontroliuoti didelę teritoriją!Puikiai suprojektuoti ligoninėje, gyvenamasis kambarys, virtuvė, kabinetas, restoranas, saugoti ir bet kur patalpų.Gina ir apsaugo nuo erzinančių ir ligas nešiojančių musių bei vabzdžių!

Pakabinti mūsų elektroninės patalpų vabzdžių gaudyklė, pridedant lydintis grandinės kabliukai, arba tiesiog nustatykite jį ant kieto paviršiaus.Be to, stilingas dizainas leidžia būti prabangus lempos, taip pat.

Techniniai duomenys:

Šviesos šaltinio tipas: led

Įtampa: 220v/110v

Galia: 2W

Produkto kūno medžiaga: pvc

Gaminio dydis: 8.5*8.5*21CM

Pakavimo reikmenys informacija: lempos *1

Galia: Europos / Amerikos standard plug"

Ar ryškumas yra reguliuojamas: Nr.

Jungiklio tipas: mygtukas

Taikymo sritis: miegamasis, gyvenamasis kambarys, restoranas, vonios, biuro, ir t.t.

Gyvenimo trukmė: 10000h

Taikoma plotas mažesnis nei 20 kvadratinių metrų

Kištukas:ES / JAV

Pakuotė:

1X Plaukioja Vabzdžių Gaudyklė

Žymos: klaida zapper usb, vabzdžių gaudyklė led, elektros uodų zapper, klaida žudikas, stabdžių skristi lempos, Vabzdžių, kenkėjų žudikas led lempos, uodai zapper, žudikas lempos uodų, klaida žudikas lempos.

Panašūs produktai: