Pagrindinis > 500g Bismuto Metalo Bismuto luito Bi Kristalai Didelio Grynumo 99.99% nemokamas pristatymas

500g Bismuto Metalo Bismuto luito Bi Kristalai Didelio Grynumo 99.99% nemokamas pristatymas

€22.96

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Modelio Numeris: Bi 500

Apibūdinti

Bismuto yra balta, kristalinė, trapi metalo su rausvą atspalvį, ji yra labiausiai diamagnetic visų metalų, ir šiluminis laidumas yra mažesnis, nei metaliniais, išskyrus gyvsidabrio.Ji turi didelį elektros varža, ir didžiausias Holo efekto bet kokio metalo (tai yra, labiausiai padidėja elektros varža, kai patenka į magnetinį lauką).Bismuto yra stabilus ir deguonies vandenyje, bet tirpsta koncentruotoje azoto oro.Visi bismuto druskos forma netirpūs junginiai, kai įdėti į vandenį.

Prašymas

Bismuto metalo yra naudojamas gaminant žemos lydymosi kariuomenė ir lydieji lydinių, taip pat mažas toksiškumas kulka ir žvejybos platinos.Tam tikrų bismuto junginiai, taip pat yra gaminami ir naudojami kaip vaistai.Pramonės pasinaudoja bismuto junginiai kaip katalizatoriai gamybos akrilnitrilo, pradinė medžiaga sintetinių pluoštų ir gumą.

Pristatymas

1. Užsakymai bus shiped ithin tvarkymo dienų po mokėjimo tikrinimo.Siekiant apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų.Tai gali trukti 24 valandas Ebay patvirtinti mokėjimo. 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, jūsų, kad adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Nemokamas Pristatymas visoms prekėms, kai kuriose šalyse galite sumokėti expra laivybos kaina.Pristatymo laikas yra 30-45days.Jei jums reikia greitai siunta, prašome susisiekti su mumis.

Atsiliepimai

a).Jei jus tenkina mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums visiems penkių žvaigždučių TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.Tuo tarpu mes, taip pat bus palikti jums teigiamų atsiliepimų.b).Žinoma,dėl kokių nors priežasčių ,jei esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes susisieksime su jumis per 24 valandas,ir padėti jums išspręsti problemas.

Grąžinimo Politika

a).Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje būklės.b).Pirkėjas sumoka grįžti laivybos kaina.

Žymos: vario luito, metalo liejinio indas, pakabukas bismuto, metalo bismuto grynas, bitcoin medalis, 500g crystal rose, liejinio, yau, laisvosios prekybos sąrašą, bismuto crystal "pasidaryk pats".

Panašūs produktai: