Pagrindinis > Camisole Paminkštinta Liemenėlė Belaidžio Liemenėlė Sporto Bako Viršuje įmontuota Lentyna Besiūlių Patogus Cami Pločio Juosta, Diržu, Moterų XRQ8

Camisole Paminkštinta Liemenėlė Belaidžio Liemenėlė Sporto Bako Viršuje įmontuota Lentyna Besiūlių Patogus Cami Pločio Juosta, Diržu, Moterų XRQ8

€8.37

  • Amžius: Amžius 18-35 Metų
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Prekės Pavadinimas: Swokii
  • Apdaila: NĖRA
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Modelio Numeris: Du šimtai šešiasdešimt vienas tūkstantis septyni šimtai aštuoniasdešimt septyni
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Viršūnės Tipas: Tankų
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai
  • Stilius: Atsitiktinis

Camisole Paminkštinta Liemenėlė Belaidžio Liemenėlė Sporto Bako Viršuje įmontuota Lentyna Besiūlių Patogus Cami Pločio Juosta, Diržu, Moterų XRQ8 Aprašymas:

Savybės:

Minkštas patogus medžiaga: Šis camisole liemenėlė pagaminta iš medvilnės ir spandex, pločio elastiniai dirželiai ir pločio juosta teikia paramą už jūsų krūtinė, geriausias pasirinkimas sporto ir kasdien dėvėti, išlaisvins jūsų krūties.

Platus papročiai camisole liemenėlė: būtina drabužiai moterims ir mergaitėms, jūs galite taikyti jį kaip kasdien drabužius, miega apatinius, arba bet kokio tinkamo kartų, šis belaidis bako viršuje bus suteikti jums puikus dėvėti patirtis.

Tai gali būti sporto liemenėlė, Joga liemenėlė, treniruotės liemenėlė, sporto liemenėlė.Tinka moterų ir paauglių mergaičių, kurios yra auganti, jums visi aplink priežiūros, kai miega, jokio papildomo spaudimo jums.

Paded liemenėlė: Tai komforto liemenėlė yra kamšalu priekyje, kurie visada išlaiko savo formą ir išvengti liemenėlė išsipūtęs, ir reguliuoti savo kreives.Tai camisole liemenėlė yra bevielis.

Lengva rungtynės: pagrindinio mini tankas pasėlių liemenėlė gali būti dėvima tiesti arba tiesiog dėvėti vienas, suderinta su sweatpants, džinsai, sportinė apranga ir kiti paaukštintu liemeniu drabužius.

Skelbimas:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

2. Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

3. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Raštas: plain

Spalva: pilka, juoda, odos tonas

Dydis Tinka Puodelis Tinka Aukštis Tinka Svoris

M: 32C/34ABC/36A 160-165cm 50-60kg

L: 34C/36ABC/38A 165-170cm 60-65kg

XL: 36C/38ABC/40ABC 170-175cm 65-70kg

Komplektą Sudaro:

1 X Liemenėlė

Žymos: sporto salė herojus, vyrai rezervuaro viršaus, rožinė plytelių, juoda supermenas, rashguard, vaikas skraiste, motociklo tee marškinėliai, sporto salė vyras, rashguard supermenas, gėlių spausdinti marškinėlius.

Panašūs produktai: