Pagrindinis > Ultragarsinis Vandens Nuotėkio Detektorius Elektros Nuotėkio Detektorius/žemės skverbiasi detektorius

Ultragarsinis Vandens Nuotėkio Detektorius Elektros Nuotėkio Detektorius/žemės skverbiasi detektorius

€929.81

  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Prekės Pavadinimas: PQWT
  • Modelio Numeris: CL200
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ekrano Dydis: 7 Colių & Aukščiau

Visų pirma, tai gali filtras su trikdžius aplinkos triukšmo, patikrinti nutekėjimo triukšmo, leidžia operatoriui užraktas nuotėkio vietas greitai. 2. 7 colių didelės raiškos skaitmeninis spalvotas LCD jutiklinis ekranas su rezoliucija 800 * 480, gali pateikti 8 rodyti puslapius, gali rodyti matavimo parametrų aiškiau ir intuityviai, ir visiškai jutiklinis ekranas dizainas, paprastas valdymas. 3. 1 ~ 5000 Hz dažnių diapazonas (spektrinė analizė), realaus laiko atvaizdavimas triukšmo signalas paskirstyti ant kiekvieno dažnio. 4.Jutiklis yra įmontuotas preamp grandinės, naudojant kaučiuko žieduotasis ruonis ir pagalvėlė, ir taikymo profesinės akustinių metodų, todėl gebėjimas fiksuoti triukšmo, yra didesnė nei panašių produktų. 5, Priimti naujausią triukšmo nustatymo elementas, garsus, aiškus. 6. USB prietaisas išsaugo neribotas įrašymo, kuris yra ne prarado po uždaryti, gali būti analizuojami bet kuriuo metu. 7. Naudojant didelės talpos akumuliatorius gali dirbti daugiau nei dešimt valandų, ir gali būti pašalintas įkrovimo ir internetebaterija. 8. Super anti-trukdymo grandinės projektavimo, skaitmeninė signalo, ir analoginis signalas veiksmingai atskirti ir pašalinti skleidžiamo triukšmo skaitmeninės grandinės.

Produkto aprašymas

PQWT-CL200 vamzdis nuotėkio detektoriai yra profesionalus instrumentas, vandens tiekimas įmonėms,šilumos tiekimo įmonių, savivaldybės statybų bendrovių ir turto bendrovėms tikrinti, ar po žeme vamzdžiai, vandens nuotėkio.Jie daugiausia naudojami siekiant surasti ir nustatyti jo vietą nuotėkio taškų, vandens tiekimo, dujotiekio,ir jie taip pat gali būti naudojami siekiant nustatyti nuotėkio kitų slėginių vamzdynų sistemų.Kai skysčio dujotiekio neramumai, per nuotėkio šaltinis dėl slėgio,triukšmo, gautas poveikį vidaus sienos bus pasklisti palei dujotiekio ar palei palaidotas sluoksnis vidutinės žemės,ir priemonė, nustato nutekėjimo šaltiniu, per pramonės-klasės stiprinimo nutekėjimo triukšmo.

Pagrindinės Savybės

1.Naudoti naujausius skaitmeninio signalo apdorojimo lustą ir skaitmeninio filtro lusto, 16M cache valdiklis integruotas, daugiau reaguoja.Detalius Vaizdus

Pagrindinės Savybės Pavadinimas: Priimančiosios mašinos Gamintojas: PQWT Originalas: Kinija 7 colių didelės raiškos skaitmeninis spalvotas LCD jutiklinis ekranas su rezoliucija 800 * 480, gali pateikti 8 rodyti puslapius, gali rodyti matavimo parametrų aiškiau ir intuityviai, ir visiškai jutiklinis ekranas dizainas, paprastas valdymas

Byla Rodyti

Mūsų bendrovė

Hunan Puqi Geologinių Žvalgymo Įrangos Institutas yra profesionalus įstaigos Kinija, kurie užsiima mttp, gamybos ir pardavimo Geofizinių Tyrimų Priemones, Vamzdynų nuotėkio detektorius, Požeminis metalo detektorius ir Gręžinių tikrinimo įranga.Daugiau nei 200 štabų, įskaitant 16 vyresnysis inžinierius, 49 tarpinės inžinieriai.

Žymos: objektyvo metrų cl200, laidus vandens nuotėkio detektorius, ultragarso nuotėkio testeris, mercedes cl200 bamperis, nuotėkio detektorius ultragarso, chloro bandymų cl200, elektros linijos detektorių, vamzdis vandens nuotėkio detektorius, namų vandens nuotėkio detektorius, elektros grandinės detektorius.

Panašūs produktai: