Pagrindinis > Spalvingas sapnas žvaigždėtas dangaus projektorius, šviesos lazerio projektorius Blueteeth Balso Valdyti Muzikos Grotuvą Vaikas Naktį Šviesos Romantiška galaxy

Spalvingas sapnas žvaigždėtas dangaus projektorius, šviesos lazerio projektorius Blueteeth Balso Valdyti Muzikos Grotuvą Vaikas Naktį Šviesos Romantiška galaxy

€27.54

  • Galia: 5W
  • Prekės Pavadinimas: AILAMP
  • Modelio Numeris: D-022
  • Sertifikavimo: CE
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Proga: Home Entertainment
  • Stilius: Mini
  • Elemento Tipas: Scenos Apšvietimas Poveikis
  • Įtampa: 5V

Specifikacija:

Gaminio Dydis: 14,5 X 14,5 X 11.3 cm/5.71 X 5.71 X 4.45" Didžiausios Galios LED: 4*1W Žalias Lazeris:

Dėmesio:

1. Galios reikalavimas, šis produktas yra USB DC 5v/2A.Kai tik ji viršija šį diapazoną, prašome naudoti reguliavimo įtaisu, kitaip tai turės įtakos jos tarnavimo laiką. 2. Veikia griežtai pagal instrukcijas ir neardykite priimančiosios ir priedai. 3. Šis produktas tinka naudoti patalpų viduje. 4. Produkto priima derinys LED ir lazerinė projekcija.Prašome irradiate akis tiesiogiai su lazeriu ir laikykite atokiau nuo vaikų.

Aprašymas:

1. Naudoti patalpose, šaudymo į dangų. 2. Kaip naudoti projektorių yra rodomas žemiau. 3. Prijungti "Bluetooth" CT12 išmaniojo telefono klausytis muzikos. 4. Naudokite tinkamą nuotolinio valdymo metodas ir įsitikinkite, kad nuotolinio valdymo taškų su infraraudonųjų spindulių jutikliu.

Pagrindinio įrenginio mygtuką, funkcija aprašymas

1. Perkelti žvaigždės ir žvaigždės pirmą kartą: perkelti žvaigždės mygtuką.Spustelėkite du kartus: perkelti spalvų dangus, mėnulis ir gradientas žvaigždės.Paspauskite 3 kartus: mėlynas dangus ir mėnulis, žvaigždės gradientas.Paspauskite 4 kartus: perkelkite mėlyną dangų.Mygtuką 5 kartus: nuolydžio žvaigždės.Paspauskite 6 kartus išjunkite prietaisą.Paspauskite ir laikykite pirmą mygtuką 2-3 sekundžių išjunkite prietaisą 2. Antras mygtukas: Paspauskite šį klavišą vieną kartą: dangaus sustoja ir mėnulis išeina.Paspauskite klavišą du kartus: judėti dangaus ir apšviečia mėnulį.Paspauskite mygtuką tris kartus: dangaus sustoja ir mėnulis šviečia.Paspauskite mygtuką 4 kartus: judėti dangaus ir išjungti mėnulis.Linijos ir po to. 3. Kai produktas neturi muzikos režimas: trečiąjį mygtuką, paspauskite vieną kartą: šviesa tampa blanki, paspauskite du kartus: šviesa yra tamsiausias, paspauskite tris kartus: jis grįžta į ryškiausia.Tada kilpa.Kai produktas yra muzikos režimas: trečiąjį mygtuką, muzikos režimą (kai produktas yra įjungtas, muzika režimo jungiklis yra dar ne, jums reikia paspausti muzikos režimo jungiklį, norėdami suaktyvinti), paspauskite šį mygtuką, norėdami pereiti prie atviros muzikos režimą, paspauskite dar kartą Paspauskite šį mygtuką, norėdami išjungti muzikos režimą. 4. Micro-usb įkrovimo lizdas 5. Maitinimo indikatorius: Kiekvieną kartą, kai priimančiosios yra įkrauta, maitinimo indikatorius taps raudona.Kai serveris yra pilnai įkrauta, maitinimo indikatorius bus žalias. 6. Infraraudonųjų spindulių jutiklis

Laiko funkcijos:

Kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite pagrindinį jungiklį, pagrindinis įrenginys, įmontuotas laikmatis funkcija įjungta, ir pagrindinis prietaisas automatiškai išsijungia per 4 valandas.Nuotolinio valdymo funkcija aprašymas: Kai prožektorius yra įtampa, mėlyna LED palaiko ir juda; lazerio šviesos patenka palaipsniui režimas, automatiškai išsijungia, po 4 valandas.

1. Prietaiso įjungimas arba išjungimas 2. Padidinti ryškumo žvaigždžių 3. Nespalvoto žvaigždės nuolydis 4. Spalva žvaigždėtas dangus bus pakeisti automatiškai 5. Nespalvoto žvaigždės funkcijos 6. žalia žvaigždėtas dangus 7. raudonos žvaigždės danguje 8. Žvaigždėtas dangus sukasi greičiau 9. Planas 1 valandą prastovos 10. Išjunkite arba įjunkite žvaigždės 11. Sumažinti ryškumą, žvaigždėtas dangus 12. pakeisti žvaigždė forma 13. įvairių spalvų žvaigždės nuolydis 14. įvairių spalvų žvaigždės funkcijos 15. Išjungti ir įjungti Žvaigždės 16. mėlyna žvaigždėtas dangus 17. Žvaigždėtas dangus lėtai sukasi 18. Planuojama prastovos 2 valandos 19. Įeiti ir išeiti balso valdymo režimas

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Vežimas

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo tikrina www.pound.lt.

2.Prašome patikrinti, ar jūsų adresas ir kontaktinis numeris yra teisingas,ypač patikrinkite savo pašto kodas ir miestas yra teisinga informacija ,kitaip jūsų sklypo nebus iš laivo .

Garantija

Vienerių metų garantija visiems produktams, bet vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis vartotojas yra atsakingas už visus krovinių gabenimo įkainiai .Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.

Atsiliepimų & Reitingas

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis, bendravimas yra daug veiksmingiau nei atidarymo ginčą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums patenkinti sprendimas.

Žymos: ryškios dangaus projektorius, 5w lazeriu, lazerio rave, šviesos poveikis, dj, galaxi projektorius, aukso lazerio langelį, dream theater marškinėliai, galaxy lazerinis projektorius, christma lazeriu.

Panašūs produktai: