Pagrindinis > Žiemos Paspirtukas Kojų Gaubtas Su Rankena Apsauginės Ausinės Vėjo Kojų Juosmens Prijuostė Padengti Vandeniui Prekinis, Galinis Stiklo Antklodė Paspirtukas Kojų Juosmens Apimti

Žiemos Paspirtukas Kojų Gaubtas Su Rankena Apsauginės Ausinės Vėjo Kojų Juosmens Prijuostė Padengti Vandeniui Prekinis, Galinis Stiklo Antklodė Paspirtukas Kojų Juosmens Apimti

€16.42

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kulka Taškų:

1.Vėjo ir Apsaugos: paspirtukas kojų dangtelis yra visiškai vėjo, kurių funkcijos plėtėsi ir išsiplėtusios šoniniai sparnai, teikti kelių lygmenų apsauga.

2.Patogūs ir Minkšti: paspirtukas kojų padengti funkcijos pridėtinės aksomo, kad jus šilta, ir funkcijos storas dirbtinis aksominis pamušalas, kuris yra prigludę ir patogūs, purus, minkštas, o ne erzinti.

3.Neperšlampama Medžiaga: Vandeniui audinio dizainas vidines ir apačios, intymus anti-kick diržo dizaino, lengvai valomas.

4.Šviesą atspindinčios Juostelės: padengti funkcijos įspėjimas šviesą atspindinčios juostelės dizainas, kad jums saugiau naktį.

5.Lengva Įdiegti: dangtelis yra greitai ir lengvai įdiegti, nereikia jokių įrankių.Jums tiesiog reikia pataisyti žingsnių į priekį, motorolerį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Paspirtukas Kojų gaubtas su Rankena apsauginės ausinės

Dydis(apie): viršutinės dalies ilgis apie 57cm/22.44 tam, plotis - 70cm/27.56 į.Apatinės dalies ilgis - 71cm/27.95 tam, plotis - 90cm/35.43 ir šoninių sparnų ilgis - 70cm/27.56 į

Medžiagos: išorinis sluoksnis aukšto tankumo vandeniui audinio, vidurinio sluoksnio storio poliesterio pluošto, vidinis sluoksnis iš šiltų pūkas

Svoris(apie): 950g

Tinkamų modelių: universalūs

Pakavimo Sąrašas:

Paspirtukas Kojų gaubtas su Rankena apsauginės ausinės*1

Žymos: sukurta ekrano plėvelė, dviračių padengti vandeniui, bike cross baras, prijuostė virtuvės, vairas renthal, prijuostė virtuvės moterims, mašina filmas, 2 dviračiu dangtis, 1151 procesorius, 1090mhz.

Panašūs produktai: