Pagrindinis > Medicininio Silikono Menstruacinis Puodelis Sterilizer Moteriškos higienos Menstruacijų Taurės Sterilizuoti Menstruacijų Taurės Moterų Menstruacijų

Medicininio Silikono Menstruacinis Puodelis Sterilizer Moteriškos higienos Menstruacijų Taurės Sterilizuoti Menstruacijų Taurės Moterų Menstruacijų

€16.38

  • Prekės Pavadinimas: mchpee
  • Kiekis: 1 Gabalas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Moteriška Higienos
  • Modelio Numeris: Menstruacinis Puodelis
  • Medžiaga: Medicinos lygio skystu silikonu

Specifikacijos

Elemento Tipas: 25mL/30mL Drainable Menstruacinis Puodelis

Medžiaga: Medicinos lygio skystu silikonu

Kietumas: 40HA, labai minkštas

Tipas: S ir M

Neto: S 25ml, M, 30ml

Dydis S dydis: 36*36 * 78 mm/1.4*1.4*3.07 colių .Tinka, Kurie ne gimimo, ar turi vaiką iki 35 metų amžiaus.M dydis: 40*40* 80 mm/1.57*1.57*3.15 colių .Tinka, kurie turi 2 vaikus 35 metų amžiaus arba vyresnis.

Pastaba: Virgin nenaudokite!

Naudojant Metodą:

1. Valymas: Valyti rankas, atidarykite sandarioje pakuotėje ir naudoti jį tiesiogiai

2. Lankstymo: Sulenkite menstruacinis puodelis į trikampį taip, kad čempionato atidarymas yra mažesni, lengviau krova į makštį

3. Pradėta: pritūpti arba atsisėsti ant tualeto su viena ranka atskirti grindų lūpos ir, kita vertus, lėtai stumia į taurę

4. Išleiskite skystį: Švelniai išspauskite dviejų galų drenažo vamzdis atidaryti vožtuvą ir nusausinkite jį sklandžiai.

5. Pasiimti: Laikykite išleidimo vožtuvu ir švelniai ištraukite; arba įdėti į vieną pirštą ir paspauskite jį į mažesnius ir imtis taurės out.

6. Perdirbimas: Nuvalykite menstruacinis puodelis su valymo tirpalu ir pakartotinai panaudoti po verdančiu vandeniu arba garais dezinfekuoti

Dėmesio:

1. Talpos, menstruacinis puodelis yra 25~30ML.Įprastomis aplinkybėmis, rekomenduojama nusausinti kartą kas 4-6 valandas pirmą dieną ir kitą dieną, ir 8-12 valandų per ateinančius keletą dienų.

2. Įprastomis aplinkybėmis, silikono medžiaga bus ne peraugti 10 iki 20 metų, bet kadangi tai yra privatus priežiūros produktas, rekomenduojama pakeisti kas 3-5 metus.

3. Pagal fiziologinę struktūrą, moterų, gimdos žiočių yra didesnis nei makšties pradžios, ir kai moteris guli, lygis, makšties ir lova yra žemyn 15°, todėl nebus moliuskui reiškinys.

4. Vieta menstruacinis puodelis, kiek galima stumti menstruacinis puodelis į vidų, kol ji yra suderinama su gimda.Drenažo uostas turėtų būti lygiagreti grindų lūpos ar 1cm į grindų lūpos, ir prašome nesijaudinkite apie jį.

5. Įsitikinkite, kad atvira: Po menstruacinis puodelis yra visiškai pateikiami, pasukti kelis kartus, išgriauti kelias menstruacijų puodeliai.Kai tai nėra lengva ištraukti, ji yra atvira.Arba, pasukti rodomąjį pirštą giliai viduje makšties sienos palei taurė, kol nėra depresijos arba plokščios formos.

6. Yra dviejų rūšių dezinfekavimo metodai: 1, virimo verdantį vandenį 5~10 minučių (galima naudoti savo ypatingus dezinfekavimo aparatą arba elektros šildymo vandens puodelis, mažas vandens viryklė); 2, imtis puodelio į atvirus vandens ir įsiveržti 1~2 kartus, 3 minučių kiekvieną kartą.

Žymos: pilvo panty, mergina tualetą stendas, rinkinys panty, kolektorius mėnesinių, žmogaus laipsnio skystu silikonu, vyrų nailono penio movos apatiniai, taurės mėnesinių, taurės laikotarpis, nešiojamų menstruacinis puodelis, menstruacijų.

Panašūs produktai: