Pagrindinis > Plonas Ir Nešiojamas Aukštos raiškos Ekrano Nešiojamasis Kompiuteris Greito Reagavimo Greitis Siauros Pusėje Lengvas Nešiojamas

Plonas Ir Nešiojamas Aukštos raiškos Ekrano Nešiojamasis Kompiuteris Greito Reagavimo Greitis Siauros Pusėje Lengvas Nešiojamas

€64.57

  • Prekės Pavadinimas: HOCO
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Nešiojamojo Kompiuterio Lagaminėlis
  • Lytis: Unisex
  • Stilius: Nešiojamas Atvejais

Savybės:

1. Plonas ir nešiojamas:Prabangus kūno,naujos kartos kėbulo dizainas su aptakus ir sumanumas, metalinis korpusas, smulkių metalo poliravimo valymo, lygi kūno touch, ir patogiau ūkyje.

2. Puiki nuotrauka: dinaminis vaizdas yra aukštos raiškos, ekraną poveikis yra aiški ir teisinga, spalva yra tiesa, ir vaizdas yra ryškus, sočiųjų ir gamtos.

3. Greita reakcija ir greitis: ne afterimages ir uodegų, nėra slėgio žaisti didelių žaidimai ir vykdyti kelias programas.

Aprašymas:

Šis produktas yra aukštos raiškos ekrano nešiojamasis kompiuteris, plonas ir patogus nešiotis, greita reakcija ir greitis, tinka biurui ir žaidimai.

Techniniai duomenys:

Spalva: sidabrinė

Dydis: 33 * 22 * 1.5 cm

Svoris: 1870g

Storis: 0.9 cm

Sistema: Windows 10

CPU tipas: kitos "Intel" platforma

PROCESORIAUS dažnis: 1.1 GHz

Ekranas: 14 cm

Talpa: 10000mA

Rezoliucija: 1366x768

Veikia atmintis: 2 GB

Standžiojo disko talpa: 32 GB

Optinių diskelių vieta: ne optinis įrenginys

Grafika: Integruota grafika

Pakuotė:

1 * Nešiojamas kompiuteris

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: nešiojamojo kompiuterio krepšys, procedūros metu, tvarkyti hoco, nešiojamas kompiuteris, notepad, atveju sąsiuvinis, byla telefono, specialios kompiuterio korpuso, nešiojamas atveju lapų modelis, nešiojamas su langu 10.

Panašūs produktai: