Pagrindinis > Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos Ketaus Ir Medienos Vintage Stiliaus Plūduriuojantis Lentynos Black Metalo Sienos Montuojamas Lentynos 50 X 50 X 19cm

Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos Ketaus Ir Medienos Vintage Stiliaus Plūduriuojantis Lentynos Black Metalo Sienos Montuojamas Lentynos 50 X 50 X 19cm

€17.11

  • spalva: Juoda ir ruda
  • Prekės Matmenys: 50 x 50 x 19cm
  • Prekės Svoris: 1.6 KG
  • Medžiaga: Ketaus ir Medienos
  • Stilius: Modernus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įrengimas: Prie Sienos Tvirtinamas

Savybės:

1. Lengva surinkti: Visi montavimo reikmenys, jau yra pateikta mums, ir ateina su mažai įrankis, kurį galite prijungti šį lentyna keletą minučių.

2. Tvirtas: Naudojant ketaus ir medienos, kaip pagrindinė medžiaga lentynos yra užtikrinti visos lentynos bus pakankamai tvirtas, naudoti.

3. Didelis Saugojimo Vietos: 3 pakopų lentynos užtikrinti, kad jūs galite laikyti papildomų elementų, ir didžiausias valdybos sukuria maksimalų 50*19 ploto jums.

4. Vietos Taupymas: Dėl sienos montuojamas dizaino, jis gali sutaupyti vietos ant grindų ir jums patogiu imtis, ir iš jos elementus.

5. Platus taikymas: modernus ir paprastas dizainas leidžia tiek tinka naudoti kitch, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir biurui.

Specifikacija:

Prekės Matmenys: 50 x 50 x 19cm

Spalva: Juoda ir Ruda

Medžiaga: Ketaus ir medienos

Prekės Svoris: 1.6 KG

Pakuotės Turinys:

1 x Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Prašome naudoti švari ir drėgna šluoste nuvalykite švarus produktas.Avoide naudojant dirginančių cheminių medžiagų.

Pakavimo sąrašas

Pakuotės Turinys:

1 x Kaimiškas Medienos Sienos Lentynos

Žymos: modernus dekoro, kaimiškas wed, ladge medinės lentynos, persiko spalvos dekoration, retro lentynos dekoras, dekoro metalo, amatų medienos, sienos lipdukas, žuvų plaukti, etagere saugojimas.

Panašūs produktai: