Pagrindinis > Elastinga Recliner Padengti Slipcover Masažo Fotelis Sofa Sofos Padengti Ruožas Namų Baldai Raštas Užvalkalai Su Šoninės Kišenės

Elastinga Recliner Padengti Slipcover Masažo Fotelis Sofa Sofos Padengti Ruožas Namų Baldai Raštas Užvalkalai Su Šoninės Kišenės

€15.05

  • Taikoma Sofa: -Vietė Sofa
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • modelis: SPAUSDINTI
  • Dydis: 27*25in
  • Stilius: Europa
  • Gamyba: Sofa Dangtis
  • Medžiaga: Poliesterio Pluoštas
  • Modelio Tipas: Pledas

Komplektą Sudaro:

1 x Recliner kėdės apima

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:Recliner kėdės apima

Dydis:27x25in

Spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:Poliesterio pluoštas

Ypatybė:

-AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS IR WARIOUS SPALVOS:Pateiktas atnaujintas 100% mikropluošto audinio su didelio tankio siūlėmis, švelni kaip medvilnė produktus, o ilgesnį ilgaamžiškumą.Mes siūlome daug spalvų, kad geriau atitiktų jūsų individualų stilių!

-APSAUGOTI IR IŠLAIKYTI: Išlaikyti jūsų baldai kaip nauji ir apsaugoti jį nuo išsiliejimo ir dėmes.Mūsų recliner raštas yra netvarka atsparus, todėl tai puikus namų augintiniai ir vaikams!Storos ir tvirtos medžiagos yra skirtos, kad jūsų baldai saugus.

-LAIKYTI VIETOS: Mūsų raštas ateina su skirtas tik reguliuojami dirželiai padės išvengti stumdomas, ir suprojektuotas taip, įsigalioja reclincer padengti.

Pastaba:

1.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas. (1inch=2,54 cm)

2.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: sofa-lova, trumpas sofos apima, italija sofa, padengti sofa, baldų apsauga apima, pledas ant sofos, fotelis slipcover "pasidaryk pats", recliner kėdės padengti didelius, kinijos pagalvė, fotelis šiuolaikinės.

Panašūs produktai: