Pagrindinis > 13 Kišenės Plečia Failo Aplanką Dokumento Organizatorius Nešiojamų A4 Formato Failą Dokumentas Maišelį Mokyklos Raštinės Reikmenys Raštinės Reikmenys Turėtojas

13 Kišenės Plečia Failo Aplanką Dokumento Organizatorius Nešiojamų A4 Formato Failą Dokumentas Maišelį Mokyklos Raštinės Reikmenys Raštinės Reikmenys Turėtojas

€6.96

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Dokumentas Padėklai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Infoamtions: 1、Stabilus ir atsparus Vandeniui Medžiaga: Mūsų akordeonas " yra pagamintas iš aukštos kokybės polipropileno (PP) plastiko (netoksiška ir nonradioactive) ne lengvai pertrauka ir deformacijos.Tai labai stabili ir 100% atsparus vandeniui.

2、Saugus Laidas Uždarymas: aplanko full-size lankstus atvartu ir laido uždarymo suteikti papildomą apsaugą.Prieigos prie saugomų daiktų, tiesiog iki lyno.Kai baigtas, grįžti sklendę iki ir virš aplanką ir jį apsaugoti atliekamas naudojant laidą uždarymo.

3、Unikalus Dizainas: Plėsti failų tvarkyklė yra pažengusi nei kitos tradicinės lagaminėlis.Mūsų vaivorykštės failą organizatorius yra 13 atskirų kišenių, ir pakankamai ilgas laidas lanksti, elastinga arčiau saugesnį saugojimą.

4、Multi-naudoti ir Taupyti Laiką: kišenės yra skirtukų kad būtų galima pridėjus ranka rašytos etiketės, užtikrinant kiekvieno skyriaus gali būti iš karto nustatyti greitą prieigą.

5、Plačiai Naudojimas: Laikydami jūsų atostogų dokumentų, čekių, kortelių ir kuponus, tvarkinga ir organizuota.Failo savininkas yra puikus dokumento organizatorius namuose, biure, mokykloje, naudojimo ir kelionių, kuris yra paprastas ir madingas.

Savybės:

1. Plečiasi failų katalogus, tvarkyti ir saugoti svarbius dokumentus arba dokumentus

2. Super patvarus poli medžiagos teikia vandeniui ir plyšimui atsparaus rezultatus.

3. Rūgšties nemokamai, PVC nemokamai ir archyvinės kokybės dile laikiklis pridėta ramybę ir saugų sandėliavimą.

4. Failo turėtojas turi iki 1300 lapų su 13 atskirų kišenių.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: Aplinkai plastiko

2. Spalva: spalvos siūlėmis

3. Tinka: visų A4 dydžio ir raidžių dydį; tinka kasdien pildymo, pateikimo ir saugojimo dokumentų

Pakavimo Sąrašas:

1 x 13 Kišenės Plečia Failo Aplanką

Žymos: Popieriaus dėklas, kabineto failų, katalogas, plastikiniai organizatorius biuro stalas, didelis katalogai, offic lentelė, dokumentas, stalas organizatorius stacionarių, stovas knygoms virtuvė, puslapis a4 formato segtuvų.

Panašūs produktai: