Pagrindinis > Kingchuxing ssd išorinis kietasis diskas 1 tb Ssd TIPO C GEN2 mobiliojo Išorinio Kietojo kūno Diskai 512 GB 256 GB 128GB Nešiojamieji kompiuteriai stalinis

Kingchuxing ssd išorinis kietasis diskas 1 tb Ssd TIPO C GEN2 mobiliojo Išorinio Kietojo kūno Diskai 512 GB 256 GB 128GB Nešiojamieji kompiuteriai stalinis

€33.68

  • Prašymas: Nešiojamas kompiuteris
  • Valdytojas: SM-2263XT
  • Dydis: PCI-e
  • Tipas: Vidaus
  • Pakuotė: Taip
  • Garantija: 3 metai
  • Sąsajos Tipas: Macbook Sąsaja
  • Stilius: ssd
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nand "Flash" Tipo: TLC
  • TIPAS-C diske Rašyti:
  • Skaitymo/Rašymo Greitis: R
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: Kingchuxing
  • Prekės Būklė: Naujas
  • Modelio Numeris: mobiliųjų NVME
  • TIPAS-C diske skaityti:

Kingchuxing USB Flash Drive SSD

1. Gamyklos Tiesiogiai 2. Žemiausia kaina 3. Paramos Grąžinimo&Grąžinimo Politika 4. Aukščiausio veiksmingumo 5. 3 metų garantija

USB 3.1 Mobiliojo SSD

Daug draugų bus pasirinkti aukštos kokybės, aukštojo skaitymo ir rašymo greitį, kai pirkimo mobiliojo Ssd, kuris taip pat labai padeda savo darbą, ypač kai jie dalyvauja kino, dizaino ir redagavimo, ir jums reikia perkelti medžiagų, tarp skirtingų klientų.Skaityti ir rašyti įvykdymas gali sutaupyti daug laiko.

Mini Dydžio Išorinio Kietojo Disko

Dydis tik 102mm × × 8mm, o tai tik vieną trečdalį įprasto mobiliojo telefono (6 colių, mobilųjį telefoną).Svoris 35-40g, kai jūs įtraukėte mobiliojo kietas kuprinė ar kišenę, jums nebus net jausti savo svorio.

Taikymo scenarijus

TIPAS-C GEN2 mobiliojo kietojo yra trečias nuimamas saugojimo produktą, mes išleidome iki šiol.Kingchuxing yra mobilusis laikmeną su stipriausia skaityti ir rašyti ligšiolinis.TIPAS-C GEN2 sąsaja dizainas, skaityti ir rašyti veikimas yra du kartus didesnis USB3.0, turi teorinį pralaidumą 10GB, faktinį bandymo seka skaityti ir rašyti spektaklis yra virš 900MB / S, o tai labai tinka vartotojams, kurie skaityti ir rašyti naudingumo reikalavimus .

TIPAS-C GEN 2 yra daugiau nei 20 kartų greičiau nei pats skaityti ir rašyti vykdymo USB2.0. Jei naudojate tradicinį USB "flash" atmintinę, tada jūs patirsite precedento darbą, kai jūs naudojatės mūsų TIPO C GEN 2 mobiliojo kietojo disko.

Šio TIPO C GEN2 išorės SSD gali būti naudojama ne telefonas, nešiojamas ir darbastalio.

Greitųjų modelis naudoja naujausios kartos USB, perdavimo greitis.TIPAS-C GEN2 turi 10GB teorinis pralaidumas, kuris yra du kartus didesnis greitis USB 3.0. Tuo pačiu metu, tipo c gen2 sąsaja bus labiausiai lavinimo sąsaja ateityje.

Nes TIPO C sąsaja yra remiami ne tik ant darbastalio ir mobiliųjų kompiuteriuose, bet ir mobiliuosiuose telefonuose.

Galite įsivaizduoti, kad, nors jūs visada galite mėgautis didelės spartos disko skaitymo ir rašymo malonumą, taip pat galite žaisti filmus ir muziką iš kompiuterio į savo mobilųjį telefoną bet kuriuo metu.

Valdytojas įžanga

Duomenų konvertavimo chip "JMS 583" independent chip viduje liemenį, palaiko UASP pagreitis protokolą ir APDAILA mokymas, kuris gali stabilizuoti duomenų perdavimo gerai ir padidinti saugyklos našumą standžiajame diske.

Duomenų konvertavimo chip "JMS578" independent chip įrengtas viduje liemenį, palaiko UASP pagreitis protokolas ir APDAILOS mokymas, kuris gali stabilizuoti duomenų perdavimo ir padidinti saugyklos našumą standžiajame diske.

Našumo Testavimas

Palyginti su skaitymo ir rašymo rezultatų U disko, skaityti ir rašyti našumo micro USB mobiliųjų standžiajame diske bus daugiau nei 100 kartų, kad tradicinių piršto U disko.Idealiai tinka naudotojams, kurie ieško kopijuoti veiklos

Kingchuxing Kokybės Kontrolės

Mes turime sudėtingų tyrimų laboratorijos, gamybos Ssd.Kiekvieną VSD turi atlikti keletą griežtų kontrolės procedūrų, kol ji galės būti pristatytas į savo rankas, todėl prašome būti 100% tikri, apie mūsų produktus.

Garantija

Mes esame įsitikinę, su mūsų produktu.Taip pat mes turime trijų metų garantija.Jei jūsų produktas buvo miręs, galite siųsti produkto mums atgal į savo sąskaita, mes atsiųsime jums naują SSD vietoj remontas ji, mes jums mokėti už laivybos naujas VSD.

Susisiekite su mumis

1,Mūsų darbo laikas 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Ramiojo vandenyno Laiku ), nuo pirmadienio iki šeštadienio ,Išskyrus švenčių dienas. 2,Prašome susisiekti su mumis www.pound.lt pranešimą tik. 3,atsižvelgiant į laiko skirtumą tarp šalių, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes gauti žinutę . 4,Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, Prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų. 5,Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime spręsti savo problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Pristatymas

1,įsitikinkite, adresą , telefono numerį, pašto kodą ir pavardę(rusijos draugas turi būti vardas, pavardė), yra teisingi ,pateikdamas užsakymą.jei padarėte užsakymą ir norite sutvarkyti informaciją, prašome anuliuoti jo užsakymą, ir vėl pertvarkyti. 2,sklypas bus išsiųsti per 1-3 dienas po apmokėjimo pašalinta. 3,Pagal www.pound.lt Standartinis Pristatymas , ypatingi reikalavimai, padaryti įrašą į praneškite mums. 4,DHL shipping yra ne remti atokiose vietovėse. 5,Nes importo politikos skirtingose šalyse yra skirtingi, jei muitinės procedūras reikia sumokėti tarifus, pirkėjams reikia mokėti tarifus. 6,Prašome nepalikite mus 1-3 mažai balų sukelti laivybos problema,jei jūs negalite gauti sklypas ,prašome atidaryti ginčą ir bus grąžinti.

Paketų Sąrašas

Žymos: greitas ssd "samsung", byla hdd orico, ssd, extern ssd, vilnius, kindspec, mažas išorinis ssd, vsd 1t tb, hd 128gb ssd, 1 tb ssd.

Panašūs produktai: