Pagrindinis > RESO--Droselio Padėties Eigos Oro Kontrolės droseline sklende Jutikliai TPS TGK 4.8 - 5.3 - 6.0 Už LS1 LS6 Camaro Firebird RSC114

RESO--Droselio Padėties Eigos Oro Kontrolės droseline sklende Jutikliai TPS TGK 4.8 - 5.3 - 6.0 Už LS1 LS6 Camaro Firebird RSC114

€9.50

  • Jutiklio Tipas: Pjezoelektriniai
  • Tipas: Jungiklio Tipas

Naudojimas:

Už LS1 - LS6 - LSX - GM SUNKVEŽIMIŲ 98 - 02 Camaro, Firebird, 4.8, 5.3, 6.0, GM Sunkvežimių ir 04 GTO.

Savybės ir Privalumai:

Tai yra taip pat teisinga jutikliai visiems po-rinkos kabelis valdomas LSX droselio institucijų, kurios yra 3-varžtas ARBA 4-varžtas programos!!!

Teisingai elektronika jūsų 90MM ir DIDESNIŲ LSX kabelis valdomas TB

PO TO-MARKET / OEM PAKEITIMO

Nerūdijančio droseline sklende prie Įsiurbimo Varžtais (varžtai, taip pat galima 4-varžtas TB į įsiurbimo programos paprašius)

Tai yra, PO RINKOS (ne originalas OEM AC Delco jutikliai), TPS & TGK jutiklis nustato, kad bus taip pat atėjo su mūsų nerūdijančio plieno varžtai, įdiegti raktu ir ribotą laiką...

NEMOKAMAI Atitikimo Nerūdijančio Plieno droseline sklende Varžtais.

Tai yra puiki alternatyva brangus originalus GM / AC Delco tipo jutikliai ir frakcija pardavėjo kainos.

Be to, atitikimo Nerūdijančio Aparatūros už jutikliai & droseline sklende, pridėti labai gražus paprotys atrodo.

Mes jokiu būdu bando suklaidinti, bet į prekės ženklą ir tiesiog norėčiau paminėti dar kartą, kad šios dalys yra po-rinkos, o NE mūsų įprasta OEM kilimus, kad mes kartais pasiūlyti.

Pakuotė:

1x TPS Daviklis.

1x TGK jutiklis .

Visos prekės yra visiškai Naujos, jeigu nenurodyta kitaip sąrašą.

Mes parduodame "PASIDARYK pats" (Do It Yourself) Straipsniai, išskyrus kelias išimtis.

Mes priimame jokios atsakomybės moko jus, kaip įdiegti.

Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

Prekės Ženklo Istorija

Reso Parduotuvėje stablished Gegužės 2019. Mes specializuojamės aukštos kokybės auto dalys.Nes, turintys automobilį, kelionės yra patogu.Ilga kelionė yra nebe svajonė.Ir Mes, Reso Parduotuvė, skirta gerinti ir išvaizdą jūsų automobilį, todėl, kad jūs galite mėgautis daugiau malonumo, pareiškė vairuotojo.Greitas pristatymas, geriausios kainos, paslaugus aptarnavimas, nedvejodami susisiekite su mumis!Prašau įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai.

Žymos: vyras camaro, ganzo firebird fh13, firebird gitara, kūno positivity vyrai, jutiklio droselio, dynavap indukcijos šildytuvas, kirgizija, x camaro, transam pontiac firebird, ls apsikeitimo.

Panašūs produktai: