Pagrindinis > Universalus Auto Sėdynių užvalkalai Automobiliams PU Odos Dirbtiniais Odos, Automobilių Sėdynės Padengti Rinkinys Tinka Labiausiai VISUREIGIS Raštas Kilimėlis Automobilių Reikmenys

Universalus Auto Sėdynių užvalkalai Automobiliams PU Odos Dirbtiniais Odos, Automobilių Sėdynės Padengti Rinkinys Tinka Labiausiai VISUREIGIS Raštas Kilimėlis Automobilių Reikmenys

€18.71

  • Medžiagos Tipas: PU
  • Specialios Funkcijos: Pagrindinės Funkcijos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus

Pakuotė:

1 x automobilių sėdynės padengti

Savybės:

Pagaminti iš aukštos kokybės sintetinės odos, kvėpuojantis kempine.Įbrėžimams ir nusidėvėjimui atsparus, minkšta ir lengva plauti drėgnu skudurėliu.

Suderinama rezervuota diržo sagtį, pagerinti savo vairavimo saugumą.Nuimamas gobtuvas porankiu dangtis, lengva įdiegti ir pašalinti, praktinė ir patogus.

Visą erdvinio projektavimo, geriau apsaugoti jūsų automobilio sėdynę nuo purvo, išsiliejimas, dėmes, trupinius ir naminių gyvūnėlių plaukų, išlaikyti jūsų automobilio salono švarus ir tvarkingas.

Reguliuojamas ir nuimamas galinis suolas, nemokamai prisitaikyti prie skirtingų sėdynės dydžių.Universalus tinka daugumai 5-seat automobilius, Visureigius, sunkvežimius ir mikroautobusai.

Techniniai duomenys:

Dydis:universalus

Spalvos:Raudona, Juoda, Mėlyna , Kava

Medžiaga:PU

Tipas: Sėdynių Užvalkalai

Medžiaga: sintetinės odos.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: automobilių universaliųjų automobilių sėdynės padengti, automobilių sėdynių užvalkalai nustatyti universaliųjų stiprintuvas, ulonas pu automobilių sėdynės padengti, e tron odinės sėdynės padengti, "chevron" automobilių sėdynių užvalkalai, audinio dirbtiniais odos, automobilių padengti, derliaus dirbtiniais odos lakštai, automobilio pritaikymas priedai, polinezijos tatuiruotės.

Panašūs produktai: