Pagrindinis > 3 Vnt Kalėdų Džiaugsmingų Kalėdų klozeto Dangtis ir Kilimų Apdailos Vonios kambarys Nustatyti, Mėlynos ir Raudonos

3 Vnt Kalėdų Džiaugsmingų Kalėdų klozeto Dangtis ir Kilimų Apdailos Vonios kambarys Nustatyti, Mėlynos ir Raudonos

€5.19

  • Vienkartiniai: No
  • Prekės Pavadinimas: faroot
  • Stilius: Trijų dalių Komplektas
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Tipas: Paltas Tualeto Byla
  • Medžiaga: Flannelette

Aprašymas: Elementas, tipas: Tualetinis Nustatyti Dydis: klozeto dangtis: 35.5x43cm/kilimas: 57.5x55cm/tualeto bakelio dangtelį: 38x20x16cm Funkcijos -- Aukščiausio rango medžiagos -- Stilingas & išskirtinį -- Puikus apdailos Medžiagos: : Flannelette dokumentų Paketą sudaro: 1 * Tualeto Rinkinys Pastabos: 1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

1.Mes priimame PayPal tik.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

1.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo.

3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių;

4.Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Žymos: vonios stalčių tualetas, zeegle vonios tualeto rinkinys, durų kilimėlis metalo, galima skalbti vonios tualeto sėdynės, rožių kilimas, rožinis pliušinis kilimas, vonios tualeto rinkiniai, skydelis tualetas, vonios kambarys, leopardas spausdinti kilimas, lėlių vonios tualeto rinkinys.

Panašūs produktai: