Pagrindinis > Kūdikio Vežimėlis Butelio Laikiklį Dviračių Vandens Butelis Stovi MTB Kelių Dviratį Vandens Puodelio Laikiklis Pasukti Vaiko Vežimėlio Rack Mount

Kūdikio Vežimėlis Butelio Laikiklį Dviračių Vandens Butelis Stovi MTB Kelių Dviratį Vandens Puodelio Laikiklis Pasukti Vaiko Vežimėlio Rack Mount

€4.39

  • Svoris (g): Mažiau nei 75g
  • Modelio Numeris: vandens butelis turėtojas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Kūdikio Vežimėlis Butelio Laikiklį Dviračių Vandens Butelis Stovi MTB Kelių Dviratį Vandens Puodelio Laikiklis Pasukti Vaiko Vežimėlio Rack Mount

Ypatybė:

1. Skersmens apkaba yra 25-50mm, su anti-slydimo tarpikliai, kurie žaisti ne slydimo poveikį, ir jis taip pat tinka plonesni vamzdžių jungiamosios detalės.

2. Skersmuo puodelio laikiklis yra 70-85mm, kuri gali būti išplėsta iki 8,5 cm nuo originalo 7 cm skersmens, ir tai nėra lengva sulaužyti.

3. Žandikaulių, šis butelis narve galima reguliuoti bet kampas 360 laipsnių, ar tai yra horizontalaus vamzdžio vertikalaus vamzdžio arba nuožulnaus vamzdžių, gali užtikrinti, kad pagrindinis organas, puodelio laikiklis nukreipta į viršų, ir vartojimo sritis yra platesnė.

4. Tinka visų rūšių kūdikių vežimėliais, vaikiški vežimėliai, vaikų triračių, kalnų dviračiai, sausumos dviračiai, ir kitų modelių.

Specifikacija:

Medžiaga: polipropilenas + ABS dervos

Spalva: Juoda

Dydis: 145*145*80mm

Svoris: 130G

Asortimentą tvirtinimo burną skersmuo yra 25-50mm

Puodelio laikiklis skersmens diapazonas 70-85mm

Komplektą Sudaro:

1*Vandens butelio laikiklį (įskaitant priedus)

Žymos: Mažas greitis, krovininis dviratis vežimėlis, dviratis vežimėlis, prekybos vežimėlis, dviratis, kūdikių veikia, vežimėlis, vežimėlis led, dviračių narve, kūdikio vežimėlio dviratį, vežimėlis vaikams dviratį, dviračių butelis narve.

Panašūs produktai: