Pagrindinis > USB Įkrovimo Pieno Putų rankiniu Maišytuvu Vertus Kombaino Elektros baterijomis, Elektros Putos, Montažinės Kavos Latte, Cappuccino

USB Įkrovimo Pieno Putų rankiniu Maišytuvu Vertus Kombaino Elektros baterijomis, Elektros Putos, Montažinės Kavos Latte, Cappuccino

€12.89

  • Prekės Pavadinimas: YAJIAO
  • Priedai: Vielos Plakti
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Įtampa (V): 6V
  • Galia (W): su 1200mAh įkraunama ličio baterija
  • Struktūra: Rankiniai
  • Funkcija: Spragilas Išmetiklis Mygtuką
  • Modelio Numeris: EM-11
  • Numeris Greičio Nustatymai: 3
  • Matmenys (L x W x H (Coliais): Pakuotės Dėžutės dydis 23.5*4.8*11CM
  • Būsto: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Parduotuvėje Skatinimas Kodas

Gauti $1 mygtukais

NR618BO9C6D2

Šis nuolaidos kodas galioja tik šiai modelis

GAUTI YAJIAO VIP NUOLAIDA

Spustelėkite kairįjį mygtuką pat, kaip toliau sekti mūsų parduotuvėje APP arba PC gauti papildomą VIP nuolaidos išskirtinio gerbėjų.

+ Sekti

Pastaba:

(pieno putų galvos, šluotelė kiaušinių vadovas)priedų spalva yra juoda / balta ir bus atsitiktine tvarka išduotas

Dvigubas Nerūdijančio Plieno Plaktuvai:

Rankinį kavos putų ateina su 2 premium maisto klasės nerūdijančio plieno šluotelė.Vienas yra puiki Kava, Latte, Cappuccino kavos, Karšto Šokolado, Gėrimų, suteikia, kad profesionalūs apdailos prisiliesti prie savo gėrimų.Dar vienas yra puikus whisking kiaušinį, kuris yra geras pagalbininkas virtuvėje.Ji yra paprasta naudoti ir valyti.

Didelis Kavos Mėgėjas:

Pieno putos montažinės yra lengvas ir turi ergonomiško dizaino minkšta rankena.Putų pieno kava yra taip patogu, ir naudinga, kad gali jūsų draugai ir šeima taip pat, kaip dovana.Tegul mėgautis palūkanų ir patogiau gaminti šokoladą ar kapučino namuose.

Profesionalus pieno putų & Kiaušinių:

su 2 nerūdijančio plieno plaktuvai ir 16 šablonus, kad visi jūsų mėgstamiausia kava, keto, frappe, latte, cappuccino ir karšto šokolado gėrimai.Taip pat puikiai veikia norint gauti sklandžiai tešlą ir purus plakta grietinėle.

Patvarus, galingas ir su naujais lengviau priemonė areštas, kad trunka ilgiau nei kiti, todėl tai turi turėti bet kurioje virtuvėje ar kavos srityje.

Lengva laikyti, todėl jis neturi valgyti iki kovos kosmoso todėl galite laisvai naudoti savo counter tops kitų virtuvės poreikius.Ateina su USB įkrovimo kabelis lengva įkrauti.

Komplektą sudaro:

(Paketas includes1 maišytuvą,1 pieno putų galvutė, 1 kiaušinis šluotelė vadovas, aukščiausios 16 kavos trafaretai, 1 usb laidas, 1 vadovas) Bet kokį klausimą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu pranešimu.

【USB Įkrovimo Home & Travel】

✔ Pavargę Pakeisti Baterijas Dažnai?Skirtingai nuo kitų baterijomis paveikslėlyje,YAJIAO pieno putų nešiojamą build-in įkrovimo baterija (akumuliatorius su atnaujinta technologijų, pagrindinis patogumui.Jūs neturite pakeisti bateriją dažnai namuose ar keliaujant.Mokestis kavos putų niekur su mūsų laidu per kompiuterį, nešiojamąjį kompiuterį ar elektros bankas.Ji padeda pažadinti jus kiekvieną dieną su puikus puodelis ryte kapučino arba café latte.

【Lengva Valyti ir Laikyti】

Paprasta vieno mygtuko paspaudimu pereiti su galingas variklis suteikia lengvą prieigą putotas gerumo sekundes.Valymas šiuo elektrinė šluotelė & putų yra dar greičiau.Valyti tiesiog įdėti šluotele, karšto tekančio vandens ir trumpai jį įjungti – iš karto švarus!Kai saugomi skaitiklis arba lentelė jis sėdi gražiai šalia kitų kavos aksesuarai.

【3 Greičio Nustatymai】

Galingas variklis leidžia greičio būti reguliuojamas nuo 6000rpm, 9000rpm ir 13000rpm, Foamer puikus pakuotę skirtingų pajėgumų.taip jūs gaunate kontrolės ir nuoseklumo, kad tu nori, kad puikus gėrimas arba plakta grietinėle kiekvieną kartą.

【Keli Naudoja】

Profesionalus pieno putų su 2 nerūdijančio plieno plaktuvai, kad visi jūsų mėgstamiausia kava, keto, frappe, latte, cappuccino ir karšto šokolado gėrimai.Taip pat puikiai veikia norint gauti sklandžiai tešlą ir purus plakta grietinėle.

【Jokių Rūpesčių, Virtuvė Laimės】

Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagos, statybos mūsų įkrovimo pieno putų nebus rūdžių arba nutraukti, bet kada.Mūsų maži ir efektyviai kavos maišytuvas veikia visų rūšių pieno - pusė ir pusė, krematoriumas, sojos, migdolų, anakardžių, lazdyno riešutų, nenugriebto pieno ir kitų pieno produktų, pavyzdžiui, sviesto ar grietinėlės.Galite dovana, ji su savo draugais ir šeimos per.Tegul mėgaukitės patogiu gaminti šokoladą ar kapučino namuose.

Profesionalūs kavos pieno putų & Kiaušinių:

su 16 šablonus, kad visi jūsų mėgstamiausia kava, keto, frappe, latte, cappuccino ir karšto šokolado gėrimai.Taip pat puikiai veikia norint gauti sklandžiai tešlą ir purus plakta grietinėle.

Patvarus, galingas ir su naujais lengviau priemonė areštas, kad trunka ilgiau nei kiti, todėl tai turi turėti bet kurioje virtuvėje ar kavos srityje.

Žymos: electr maišytuvas, kichen saugojimas, sluoksnis pieno medvilnės, kūno maišytuvas, dj, maišytuvas, maišytuvo pyragas, mėsa sumaišoma, mygtukas maker mašina, maisto procesorius su plieno dubuo.

Panašūs produktai: