Pagrindinis > Dviguba Stabdžių Žvejybos Ritės Super Stiprus Karpių Žvejybos Finansuojančiojo Verpimui Ritės 3000 - 6000 Metaliniai Priekiniai Ir Galiniai Vilkite Verpimo Ratelis

Dviguba Stabdžių Žvejybos Ritės Super Stiprus Karpių Žvejybos Finansuojančiojo Verpimui Ritės 3000 - 6000 Metaliniai Priekiniai Ir Galiniai Vilkite Verpimo Ratelis

€13.43

  • Masalo Tipas: Pranešk Apie Netikrą Masalas
  • Žvejybos Metodas: Verpimui
  • Modelio Numeris: Dviguba stabdžių žvejybos ritės
  • Žvejybos Ritės Tipas: Išankstinės Apkrovos Verpimo Ratelis
  • Pozicija: stream
  • Pavarų Santykis: 5.2

Dviguba Stabdžių Žvejybos Ritės Super Stiprus Karpių Žvejybos Finansuojančiojo Verpimui Ritės 3000 - 6000 Metaliniai Priekiniai Ir Galiniai Vilkite Verpimo Ratelis

Ypatybė:

1. Priekiniai ir galiniai iškrovimo sistema, priekiniai ir galiniai stabdžiai gali būti įjungtas ir šoktelėjo pagal jūsų tikrasis žvejybos poreikius, kad žvejyba būtų patogiau.

2. Vieno guolio neturi skirtumo struktūra, siekiant išvengti sudėtingų operacijų.

3. Fiuzeliažo ir linija apvalkalas yra pagamintas iš PA66 profesionalūs inžineriniai plastikų, su veidrodžiu dažų purkštuvu, vienodas dažų purkštuvu ir baudos kūrinys.

4. Su vientisai suformuota metalo rokeris rankos yra tvirtas ir patvarus, ir metalo, rokeris rankos gali būti sukeisti kairę ir į dešinę.Su medine rankena, rankena patogiau.

5. Pirmyn ir atgal stabdymo jungiklis yra patogu kontroliuoti siunčiamus linija žvejybos ritės.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Dvigubas stabdys, žvejybos ritės

Medžiaga: aliuminio lydinys, metalas, mediena

Spalva: Juoda

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto svoris: kaip parodyta paveikslėlyje

Savybės: Vielos taurės metalo, visą metalo lankstymo rokeris rankos, rokeris rankos gali būti sukeisti kairę ir į dešinę.Vieno guolio neturi skirtumo struktūra.Priekiniai ir galiniai stabdžiai šuolis sistema.

Komplektą Sudaro:

1*Dvigubas stabdys, žvejybos ritės

Žymos: 12bb ritės, ritė finansuojančiojo, lbd ritės, didelis spining ritės, finansuojantysis žuvys, apvalios ritės, galinis stabdžių būgnas, ritės geltona, carbontex vilkite plovimo, finansuojantysis ritės.

Panašūs produktai: