Pagrindinis > Rašyti Prekes. A4S Krano motoriniai Moliūgas Pramonės Naudotis belaidžiu Nuotolinio Valdymo jungikliai Gali mygtukas jungiklis elektrinis keltuvas

Rašyti Prekes. A4S Krano motoriniai Moliūgas Pramonės Naudotis belaidžiu Nuotolinio Valdymo jungikliai Gali mygtukas jungiklis elektrinis keltuvas

€22.10

  • Specifikacijos: A4S
  • Taikymo sritis 4: Automobilių uodegos plokštelės
  • Jungiklio Tipas: Nuotolinio Valdymo Pultas
  • Dabartinis: 5A
  • Įtampa: DC12V DC24V AC36V AC110V AC220V AC380V
  • Prekės Pavadinimas: tarautom
  • Dažnis: 430-440MHz
  • Modelio Numeris: A4S Serija
  • Taikymo sritis 5: Bokštinis kranas Durų pakaba
  • Apsaugos Lygis: IP65
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: ce
  • reakcijos laikas: 40ms
  • Taikymo sritis 3: Vieno spindulio dvigubo spindulio
  • Garantija: Vieno Paleidimo (Rankena)
  • Relinis išėjimo galia: 5A
  • Taikymo sritis 1: CD, MD, LD, JHHM, BHHM elektrinis keltuvas
  • Taikymo sritis 2: Elektros grandinės keltuvas
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Savybės: Vieno Paleidimo (Rankena)

Taikymo sritis: Tinkamas nuotolinis remote nuotolinio valdymo pultu CD, MD, LD, JHHM, BHHM elektrinis keltuvas, elektros grandinės keltuvo, vieno spindulio, dvigubo spindulio, bokštinis kranas, durų krano, ir kiti daugiafunkcinis pramonės įrenginiai.Pavyzdžiui, kosminių aparatų, popieriaus, automatikos, valdymo, automatizavimo sistemų ir kitos įrangos, siekiant pagerinti įvairių operatorių veiklai, tikslesnį, nr. akluosius taškus, pagerinti gamybos efektyvumą, ir lengva naudoti, gali būti atliekamas su jumis.

Numatytasis mygtukas mode yra stumtelėti.Stumtelėti yra spaudos ir judėti, laikykite paspaudę, kol ji atsilaisvins.Savaiminio fiksavimo yra spustelėkite ir judėti, paspauskite dar kartą, norėdami sustabdyti.Jei jums reikia keisti mygtuką savaiminio fiksavimo, jums reikia padaryti dėmesį į pirkėjo pranešimą.

Pritaikyti pagal kliento reikalavimus,Įranga, elektros brėžiniai reikalaujama prieš pritaikymas。

Pagrindiniai tekstas gali būti pritaikytas

Ypatybės šios pramonės nuotolinio valdymo pultelis yra keičiamas taip:

(1) Aukšto jautrumo, gerai veikia, ilgai efektyvus atstumas ir ilgas signalo trukmė.

(2) Siųstuvai ir imtuvai, koduoti "vienas su vienu" ir taip sustiprinti savo anti-trukdymo galimybes.

(3) išoriniai medžiagą nuotolinio valdymo pultelis yra pagaminti iš stiklo pluoštu armuoto nailono, kuris turi stiprių rūgščių ir šarminių metalų korozijai, aukštos ir žemos temperatūros poveikiui, vandeniui ir dulkėms galimybes.

(4) Su avarinio stabdymo grybų galvos, plius 4 krypties funkciniai klavišai.

(5) Galingas įtampos savęs testavimo funkcija, kai siųstuvas įtampa yra mažesnė kaip 2,2 V, siųstuvas raudona šviesa lėtai "flash" greitai, kai įtampa yra mažesnis nei 1,8 V, siųstuvas negali dirbti.

(6) Aukštyn/žemyn galima nustatyti, kaip įprasta, praleidžiant, ir ar jie riboja viena kitos.

Paleidimo (kišeninis)

☆ Modelis: A4S-TX

☆ Shell: Sustiprintas nailonas

☆ Svoris: apie 290 gramų

☆ Apsaugos Lygis: IP64

☆ Dažnių diapazonas: UHF 430-440 MHz

☆ Perdavimo galia: & le; 10dBm

☆ Baterijos: 2 šarminės No. 5 baterijų (AA)

☆ Apsaugos kodas: 32 bitų (4,3 mlrd. rinkiniai, nepasikartojančių identifikavimo kodai)

☆ Aplinkos temperatūra: nuo - 35 & ordm; C ~ + 80 & deg; C (nepriklausomai nuo baterijos atsparumas temperatūrai)

☆ Valdymo atstumas: 100 metrų be trukdžių

Imtuvas (įrengtas šalia krano)

☆ Modelis: A4S-RX

☆ Shell: Sustiprintas nailonas

☆ Svoris: 610 g

☆ Apsaugos Lygis: IP65

☆ Dažnių diapazonas: UHF 430-440 MHz

☆ Gauna jautrumą: -110 dBm

☆ Apsaugos kodas: 32 bitų (4,3 mlrd. rinkiniai, nepasikartojančių identifikavimo kodai)

☆ Aplinkos temperatūra: nuo - 35 & ordm; C ~ + 80 & deg; C

☆ Imtuvo maitinimo šaltinis: AC36V/AC110V/AC220V/AC380V/AC440V/DC12V/DC24V (pagal kliento poreikius)

☆ Kontrolės Susisiekti Talpa: 5 Amp Visiškai Sandarūs Relė (Naudojant AC 250V/5A Saugiklis)

Apie Mokėjimas 1. Mes priimame visų mokėjimo būdų, išvardytos www.pound.lt. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei nusprendėte pirkti prekę,prašome sumokėti kaip galima greičiau,kad mes galėtume iš karto pasirūpinti, pristatymas jums.Apie Siuntos 1. Visų sklypų bus išsiųsti per www.pound.lt oficialus laivybos metodą, ir jie bus visi atsekami. 2. Po siuntinys išsiųstas, jis taps nekontroliuojamos.Būsime dėkingi už jūsų kantrybę per pristatymo laiką.Įvertinti pristatymo laikas yra 15~45 dienų daugelyje šalių (išskyrus Braziliją).Bet pristatymo laikas gali būti ilgesnis, per atostogas arba skatinimo laikotarpį. 3. Mes nesame atsakingi už bet kokius mokesčius, ar PVM į muitinės pirkėjo šalyje. 4. Jei po 45 dienų, jums nereikia gauti sklypas, prašome susisiekti su mumis.Mes pateikti paiešką laivybos agentas ir padėti sekti logistikos informacija jums.Jei po 60 dienų jūs vis tiek negaunate sklypas, jūs galite susisiekti su mumis visiškai grąžinti pinigus jums.Apie Garantijos 1. Visi produktai, mes siūlome vienerių metų garantija. 2. Produktai su kokybės problema, prašome pateikti mums šiek tiek nuotraukų ar vedio.Mes bus aptarti, išspręsti jums. 3. Jei norite grąžinimo/keitimo produktų, nes dėl asmeninių priežasčių, ji yra prieinama.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes NE problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jums taip pat reikia sau leisti grąžinti laivybos kaina. 4. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.Atsiliepimų Apie 1. Mes vertiname jūsų anksti gavimo patvirtinimas. 2. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų parduotuvėje, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums.Kviečiame pasidalinti savo produktų į savo solical svetainę, pvz., Facebook, Twitter, Instagram, Yandex ir pan.Galite siųsti nuotraukas mums, kad jūs galite gauti $1.00 kupono kaip NUOLAIDA. 3. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčas be ryšio su mumis.Nesvarbu, kokia problema jums susitikti, mes stengiamės suteikti jums sprendimą.Prašome aktyviai susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: telecran, elektrinis keltuvas bevielis nuotolinio valdymo pultas, namo elektros keltuvo, juoda vanilės, cnc aksesuarų rinkinys, 3d reprap, elektrinis keltuvas su nuotolinio valdymo, kontrolės elektrinis keltuvas, elektrinis keltuvas belaidžio, krano kreiptuką.

Panašūs produktai: