Pagrindinis > Pakeitimo Nailono Priekiniai Kabo Maišelis Kablys Riedlentė Mini Laikiklis Pakaba Kablys Ninebot MAX G30 Elektrinis Motoroleris, Priedai

Pakeitimo Nailono Priekiniai Kabo Maišelis Kablys Riedlentė Mini Laikiklis Pakaba Kablys Ninebot MAX G30 Elektrinis Motoroleris, Priedai

€3.27

  • Svoris:
  • Medžiaga:
  • Modelio Numeris: Nailono Kabo Maišelis Kablys Motoroleris Mini Pakaba
  • Naudojimas:
  • Pavadinimas:
  • Įtampa: None
  • Tipas: Kita
  • Dydis(apytiksliai): ilgis 7cm/2.76 tam, plotis 5cm/1.97 tam, kalibras 3.5 cm/1.38 į

Pakeitimo Nailono Priekiniai Kabo Maišelis Kablys Riedlentė Mini Laikiklis Pakaba Kablys Ninebot MAX G30 Elektrinis Motoroleris, Priedai

Kulka Taškų: 1、Didelio stiprumo Medžiaga: Pagaminti iš Didelio stiprio nailono, kablys, yra patvarus, keliamoji, stiprus ir kietas.

2、Mechaninė Arc Dizainas: nesvarbu, kiek vienetų, vartotojai gali pakabinti su kabliu.Tai yra patogiau keliauti, sumažinti nepatogumų sukelia žirgais su turima ranka.

3、Jokios Įtakos Lankstymo: Net jei ji yra įrengta su kabliukais, tai neturės įtakos lankstymo jūsų automobilis ne visiems, ji yra maža ir patogu.

4、Fiksuotojo Varžtas: varžtas yra fiksuota ir nebus lengva išeiti.Ateina su restorano linijos, nailono kablys yra skirta motoroleriai.

5、Taikomas Modelis: Išskirtinis pritaikymo be įdiegimo ar išorės atidarymo reikalaujama.Su paprastesnis montavimas, projektavimas, kablys tinka MAX G30.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektrinis Motoroleris, Kablys MAX G30

Medžiaga: aukšto tankio nailonas

Svoris: apie 21.9 g

Dydis(apytiksliai): ilgis 7cm/2.76 tam, plotis 5cm/1.97 tam, kalibras 3.5 cm/1.38 į

Naudojimas: MAX G30 motoroleris

Pakavimo Sąrašas:

Kablys * 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių, gali būti kai kurių spalvų skirtumai, prašome priklauso nuo faktinio gauto produkto.

2. Rankinis matavimas, ten yra paklaida 1-3mm, kuris yra visiškai normalu.

Žymos: bamperis ninebot mini, kietas pro, padangos ninebot mini, gumos motoroleris, 5600w elektrinis motoroleris, es2 ninebot, kickbike, ninebot max, g30 kablys, kablys motoroleris.

Panašūs produktai: