Pagrindinis > TAIMIKO Tarptautinėms elektrinis maisto garlaivis šilčiau trinties patiekalas komercinės paskirties maisto šildytuvai-švediškas stalas, nerūdijančio plieno bain marie

TAIMIKO Tarptautinėms elektrinis maisto garlaivis šilčiau trinties patiekalas komercinės paskirties maisto šildytuvai-švediškas stalas, nerūdijančio plieno bain marie

€114.79

  • Modelio Numeris: BTC-3
  • Galia (W): 1500W
  • Sertifikavimo: ce
  • Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė): /
  • Prekės Pavadinimas: DULONG
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Priedai: Fiksavimo Dangtis
  • Funkcija: maišymo
  • Įtampa (V): 220V

TAIMIKO Tarptautinėms elektrinis maisto garlaivis šilčiau trinties patiekalas komercinės paskirties maisto šildytuvai-švediškas stalas, nerūdijančio plieno bain marie

Produkto Aprašymas

BTC-3

Tai aukščiausios kokybės šlapias šilumos stalviršio bain marie duoda neįtikėtinai vertę už pinigus į kasdienio maitinimo įstaigoms, nepriklausomai nuo įstaigos rūšies jūs turite.Ji yra sukurta siekiant suteikti puikų našumą diena po dienos visais atvejais.Didelis full size 1/2 GN dydis bain marie yra komplektuojamas su 3 x 1/2 GN keptuvės ir dangteliai ir puikiai tinka laikyti didelius kiekius populiariausių elementų šiltas ir pasirengę tarnauti.Šis fantastinis bain marie yra davė jums ne puikiausią kainos ir yra labai lengva valyti, drėgnos šilumos mazgas su nutekėjimo bakstelėkite ir reguliuojamas temperatūros ratukas įrengtas priekyje, patogumas naudoti.Tiekiamas su 3 x 1/2GN keptuvės ir dangteliai, tai yra puikus pirkti !

Specifikacija

Įtampa: 220v-240/50Hz-60Hz

Galia : 1,5 Kw

Dydis :905*350*315 mm

Talpa : GN Visos 1/2*4" *3

pakuotės dydis: 92*42*20cm

Pan dydis : 32.5*26.5*10cm

Tinka: KOMERCINĖS paskirties

Tipas: Virtuvės Įrenginiai

Sub-Tipas: Žibintai/ Šildytuvus

Pagrindinės Savybės

1.Reguliuojamas Termostatu

2.Poliruoto nerūdijančio plieno, rėmelis

3.Lengva valyti

4.Mažos galios)

5.240 vatų didelių plokščių elementas

6.CE patvirtintas

7.1 metų garantija

8.Sauso karščio

9.3 x 1/2*4" Gastronorm visos

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay, VIZA, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

4. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.Dėl Muitinės papildomų išlaidų ar delsimas gali įvykti per tarptautinę prekybą.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs maloniai nereikia imtis papildomų priskirtų sąnaudų arba muitinės procedūros kaip priežastis, dėl pvm grąžinimo reikalavimas arba neigiamų atsiliepimų.

Grįžti arba Grąžinti už

1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas.Neatidarykite ginčų, be jokių ryšių.

2. Aukšti reikalavimai dėl spalvos ar kita funkcija pirkėjai, prašome žinoti.Vaizdai gali būti nerodomas faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.Visos prekės dydis yra rankinis matavimas, todėl yra 1-50px klaidos kartais.

3. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome susisiekti su mumis laiku ir grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

4. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

5. Grįžti siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas (Išskyrus brokuotą prekę).

Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų ar klausimų per savo pirkimo ar naudojimo procesas , ačiū už jūsų remti ir supratimą .

Žymos: dujų krosnelė kemperis, bufeto, maisto šilčiau, buitiniai maisto šildytuvų, trinties patiekalas-švediškas stalas, "pasidaryk pats", camper rv, bufetas trinties patiekalas, elektrinis ledų mašina, bufetas šilčiau, stovyklautojas priekabos, papuošalai iš nerūdijančio plieno.

Panašūs produktai: