Pagrindinis > HB-63 Objektyvo Gaubtą, už Nikon AF-S 24-85mm f/3.5-4.5 G ED VR 24-85 HB63 Atspalvį Nikkor

HB-63 Objektyvo Gaubtą, už Nikon AF-S 24-85mm f/3.5-4.5 G ED VR 24-85 HB63 Atspalvį Nikkor

€3.90

  • Pakuotė: No
  • gaubto medžiaga: Plastikiniai
  • Prekės Pavadinimas: KEFU
  • Modelio Numeris: HB-63
  • Suderinamos Prekės: NIKON
  • spalva: juoda kaip foto

jei norite gauti mažesnę kainą, rašykite man .gerbiamieji, atkreipkite dėmesį, ko nors, jei perkate daugiau $7, mes suteiksime jums takelio numeris , patikrinkite, ar jūsų logistikos informacija,

Šio Objektyvo Gaubtas yra skirta išvengti nepageidaujamų benamių šviesos į objektyvą, išplečiant ir spalvinimas pabaigos objektyvo.Be to, nuo objektyvo yra pratęsiamas, taip pat gauti papildomos naudos, kai papildoma apsauga nuo atsitiktinio poveikio.

Į "žiedlapis" formos šio objektyvo gaubtą, padidina suma gaubtu aprėptį, minimalus svoris ir gaubtu srityje.Šio specialaus objektyvo gaubtas yra suprojektuoti, kad atitiktų konkretaus objektyvo židinio nuotolis ji buvo skirta.

Savybės :

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Objektyvo gaubtas suteikia ekonomišką sprendimą į problemas, kurias sukelia saulės akinimo lietaus ir vėjo pučiami šiukšles ir yra taip pat vertingi, užtikrinančios apsaugą nuo paskambina ir žalą.

Be to, nuo objektyvo yra pratęsiamas, taip pat gauti papildomos naudos, kai papildoma apsauga nuo atsitiktinio poveikio Objektyvas spintų blokas pusėje skydelis nuo saulės ir papildyti teikiamos apsaugos filtrų, lęšių paviršiaus ir žiedas.

Dizainas leidžia tvirtai ant objektyvo

Kaištiniai mount dizainas

Komplektą sudaro :

HB-63 Objektyvo Gaubtą, už Nikon AF-S 24-85mm f/3.5-4.5 G ED VR 24-85 HB63 Atspalvį Nikkor

Žymos: twist nikon 24 70, 77mm objektyvo gaubtą, nikon, Nikon 85mm, tikslas nikon 24 70, kaištiniai nikon, Kaištiniai Objektyvo Gaubtas, gaubtas nikon, nikon f, vaizdo kamera nikon, 85 mm nikon.

Panašūs produktai: