Pagrindinis > Ne Grįžti Vienas Būdas Patikrinti Vožtuvo Sriegiu Aliuminio Lydinio Vožtuvas Kuro Benzino Dyzelino Jūros Vandens NJ88

Ne Grįžti Vienas Būdas Patikrinti Vožtuvo Sriegiu Aliuminio Lydinio Vožtuvas Kuro Benzino Dyzelino Jūros Vandens NJ88

€3.30

  • Kitos Dalies Numeris: 526213
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Elemento Ilgio: 6cm
  • Elemento Plotis: 2cm
  • Specialios Funkcijos: Ne Grįžti Vienas Būdas Patikrinti, Ar Vožtuvas
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio Lydinys
  • Gamintojas Dalies Numeris: 243124298985
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Vecligt

Ne Grįžti Vienas Būdas Patikrinti Vožtuvo Sriegiu Aliuminio Lydinio Vožtuvas Kuro Benzino Dyzelino Jūros Vandens NJ88 Aprašymas:

Ypatybė:

1.Rodyklės, pažymėtos ant vožtuvo, kuriame skysčio srauto kryptimi.Apsaugo kurą iš grįžta atgal į baką ir jį saugo linija.Bus išspręsti sunku/lėtai pradeda klausimus, išlaikant degalų, karbiuratorius.

2.Ne grįžti patikrinti vožtuvas yra pagamintas aukščiausios kokybės Aliuminio Lydinio, ir formų, gyvenimo aliuminio vadovas yra ilgesnis nei plastikas vienas, patikimesnis.Stiprus sriegis jungtis, anti-skaidrių dizainas, jums gali naudoti apkabos, įsitikinkite, kad vamzdžio nebus užsnūsti, jei reikia.

3.Šis inline patikrinkite vožtuvo tinka benzinas, benzinas / dujos, vanduo, aliejus.Ji yra taikoma daug benzinas / bio kuro sistemos / Karbiuratoriai ir žemo slėgio kuro sistemos, kur tu nori degalai tik srauto į vieną pusę.

4.Rodyklės, pažymėtos ant vožtuvo, kuriame skysčio srauto kryptimi.Apsaugo kurą iš grįžta atgal į baką ir jį saugo linija.Bus išspręsti sunku/lėtai pradeda klausimus, išlaikant degalų, karbiuratorius.

5.Gali būti naudojamas bet UTV, Side by Side, Quad, Dirtbike, Jetski, Waverunner, Valtis, Sunkvežimių, Automobilių, Motociklų, Traktorių, Kemperis, Vejapjovės, Orapūtės, Slėgio plovimo, ir tt

Aprašymas :

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 60*21mm

Spalva:Sidabrinė

Stilius:M6,M8,M10,M12

M6 specifikacija: 6 mm diafragma: 5mm svoris: 19g

M8 specifikacija: 8mm diafragma: 5mm svoris: 21.1 g

M10 specifikacija: 10 mm diafragma: 7mm svoris: 20.6 g

M12 specifikacija: 12mm diafragma: 7.3 mm svoris: 23.5 g

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Dėl vadovo priemonė, prašome leisti 1-2mm nuokrypis

Komplektą Sudaro:

1xOne Būdas Patikrinti Vožtuvo

Žymos: kuro grąžinimo vožtuvo, aliuminio jūros, check valve benzinas, vandens kontrolės, rainbird, patikrinkite valv, wei, 8mm check valve, patikrinimo vožtuvas iš nerūdijančio plieno, patikrinkite vožtuvo vandens.

Panašūs produktai: