Pagrindinis > ARSUXEO Vyrų Dviračių Striukė Šilumos Fleeces Žiemą sušilti Dviračių Sporto Drabužių Kailis MTB Dviratis Jersey Vėjo Vandeniui 16 VAL.

ARSUXEO Vyrų Dviračių Striukė Šilumos Fleeces Žiemą sušilti Dviračių Sporto Drabužių Kailis MTB Dviratis Jersey Vėjo Vandeniui 16 VAL.

€25.63

  • Prekės Pavadinimas: ARSUXEO
  • Apykaklės: MANDARINŲ APYKAKLĖS
  • Lytis: VYRAI
  • Modelio Numeris: 16 val.
  • Medžiaga: Spandex
  • spalva: raudona,juoda ,žalia,mėlyna
  • Funkcija: Vėjo
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Audinio Tipas: Vilnos
  • Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Striukės
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Produkto savybės:

【Drėgmės wicking & Vėjo & Vandeniui】: juoda dalis galiniai yra 4-way ruožas kvėpuojantis audinys ,tai gali suteikia puikus ventiliacijos ir dagčiai drėgmę ir prakaitą nuo kūno veiksmingai.Priekinė dalis striukė vėjo ir vandeniui medžiaga ,ji gali nuo šalčio, vėjo ir išvengti šviesos lietaus. 【Atspindintis】: šviesą Atspindintys skirtukai priekiniai ir visoje galiniai aktyviai matomumas. 【Šiluma】Šepečiu minkštas vilnos interjeras išlaiko kūno šilumą.Aukštos sumažinti apykaklės už šilumą ir komfortą. 【Patogumui 】: Kontūrinis kaklo angos puikiai tinka ir nulipti nuo dviračio.Pilno ilgio užtrauktukas, lengvai ventiliacijos. 【2 Užtrauktuku kišenės ir 3 galinės kišenės】:1 zip krūtinės kišenėje ir 4 galinės kišenės( pvz., 1 zip kišenėje), gali jį lengvai laikyti telefoną, piniginę, raktus ir kitus daiktus ,mes padaryti, kad užtrauktukas, lengvai aukštyn ir žemyn. 【Elastingos rankogalių ir hem】: Rankogalių ir gelio hem su elastinga juosta išlaikyti vėjo ir gali išlaikyti striukė dešinėje pozicijoje.

Prekės informacija

Šepečiu minkštas vilnos interjeras išlaiko kūno šilumą.Aukštos sumažinti apykaklės už šilumą ir komfortą

Šviesą atspindinčios skirtukai priekiniai ir visoje galiniai aktyviai matomumas.

Priekinė dalis striukė vėjo ir vandeniui medžiaga ,ji gali nuo šalčio, vėjo ir išvengti šviesos lietaus.

juoda dalis galiniai yra 4-way ruožas kvėpuojantis audinys ,jis gali dagčiai drėgmę ir prakaitą nuo kūno veiksmingai.

Manžetai ir gelio hem su elastinga juosta išlaikyti vėjo ir gali išlaikyti striukė dešinėje pozicijoje.

1 zip krūtinės kišenėje ir 4 galinės kišenės( pvz., 1 zip kišenėje), gali jį lengvai laikyti telefoną, piniginę, raktus ir kitus daiktus

Geros naujienos!pirkti 2 gaukite 3% nuolaidą!Pirkti 5 gauti 10% nuolaidą!

dydžių lentelė(pastaba:US dydis)

žalia

mėlyna

raudona

juoda

Pastaba:

Mes pažadame : 1.Visa Grąžinamoji išmoka - jei jums nereikia gauti savo sklypo garantijų metu. 2. Visiškai arba iš dalies grąžinimas - jei prekės nėra taip, kaip aprašyta. 3.Apie grąžinimą arba keitimą-pirkėjai gali prašyti už jį per 10 dienų nuo gavimo dienos.Produktas turi būti originalios sąlygas.

Žymos: arsuxeo vyrai, arsuxeo dviračių lietaus striukė, zne veikia jaket vyrai, f1 komanda striukė, džersis spexcel, cycl striukė, dviračių striukė vyras, goretex striukė vyrams, cykling drabužiai vyrams, cycl jersey.

Panašūs produktai: