Pagrindinis > 1 Pora Elektriniai Veidrodėliai Batų Vidpadžiai Šiltos Kojinės Kojų Šildytuvas USB Koja Žiemą Šilčiau Pagalvėlės Pėdų Masažas Šildymo Pagalvėlės Dropshipping

1 Pora Elektriniai Veidrodėliai Batų Vidpadžiai Šiltos Kojinės Kojų Šildytuvas USB Koja Žiemą Šilčiau Pagalvėlės Pėdų Masažas Šildymo Pagalvėlės Dropshipping

€5.59

  • Šildymo temperatūra: 40-50 laipsnių Celsijaus
  • USB Kabelio Ilgis: 1,5 M
  • Funkcija 1: Atsparus vandeniui
  • Funkcija: Dydis Reguliuojamas
  • Parama: Dropshipping
  • Dydis 1: US DYDIS 5-7(ES DYDIS 35-39)
  • Prašymas: Pėda
  • Medžiaga: EVA Elastinių Skaidulų
  • Prekės Pavadinimas: MOFAJIANG
  • Dydis 2: US DYDIS 8-10(ES, DYDIS 40-44)
  • Modelio Numeris: Elektriniai šildomi vidpadžiai
  • Dydis: Multi Size SML
  • Galia: 5V/2A
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui

Savybės

1. Tolimųjų infraraudonųjų spindulių anglies pluošto šildytuvas storis 2mm/0.01", jis gali duoti šildymo tolygiai didelės šilumos perskaičiavimo kursas, greitai kaisti, momentinių atšilimo malonumą 40℃-50℃.

2. Paramos USB jungtį, galėsite patogiai pasiekti maitinimo adapteris, kompiuteris, vairo banko(pastaba: prašome nuolat apmokestinimo stabilus elektros energijos tiekimas ir šildymo efektyvumą).

3. Dviejų dydžių variantai yra prieinami, kad tiktų tiek vyrams, ir moterims, aiškiai atspausdintas dydis linijos tiksliam ir patogus kirpimas puikiai tilptų savo batų.

4. Gali būti tiesiogiai tiekiami į batus nešioti lengva, atspari vandeniui medžiaga gali būti valomi ir oro džiovinti visiškai, higienos ir patikimas.

Specifikacijos

Vidpadžiai Medžiaga: EVA Elastinių Skaidulų

Šildytuvo Medžiaga: Toli IR Anglies Pluošto

Šildymo Temperatūra: 40℃-50℃

Išėjimas: 5V/2A

Vidpadžių Dydis: US DYDIS 5-7(ES DYDIS 35-39)/US DYDIS 8-10(ES, DYDIS 40-44) [Pasirinktinai]

USB Kabelio Ilgis: 1,5 M

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Įspėjimas:

-Prašome atjunkite maitinimo jei norite nustoti naudoti produktą ilgas laikas, kad būtų išvengta daugiau šilumos.

-Amžiaus ir vaikai turėtų naudoti pagal instrukciją ir stebėti suaugusiųjų.

-Venkite daryti aštri sporto, kai jums dėvėti, šildomos padais apsaugoti šildytuvas.

Pakuotė:

1 Pora* Elektriniai Veidrodėliai Batų Vidpadžiai

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

KLIENTŲ APTARNAVIMAS

Prašome atkreipti Dėmesį, Spalvos ir dydžio skirtumas: dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo errorthe realobjects gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!Mes padarysime viską, kad laivas iš savo sklypo.Aukštos kokybės daiktai, ir geras aptarnavimas, yra misija mūsų verslo, Jei turite kokių nors problemų, kai gauna sklypas, prašome susisiekti su mumis rasti geresnį sprendimą nei atidarymo ginčą.Mes stengiamės įvykdyti jūsų reikalavimus.Prašome patikrinti, siuntinių, prieš jums pasirašyti už tai.Jei radote jis neveikia, jūs galite refuseit ir susisiekite su mumis.Mokėjimo QIWI, Web Pinigų, Viza, "MasterCard", "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Boleto ir banko transfe neprivaloma neseniai, Daugiau mokėjimas bus galima rasti www.pound.lt ateityje.Pristatymas apsaugoti tiek pirkėjų ir pardavėjų, tai užtruks apie 24 valandų www.pound.lt patikrinti mokėjimo.Po patikrinimo visi daiktai bus išsiųsti per 3 dienas, bet kuo greičiau Prašome patvirtinkite, KAD ADRESAS TEISINGAS,ar jums bus atsakingas už visus mokesčius, sukelti,nuo blogo adresą.Nemokamas pristatymas dauguma daiktų, tačiau kai kuriose šalyse, gali tekti mokėti papildomai laivybos kaina.Genrally kalbant, pristatymo laikas yra 20-60 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymas, prašome susisiekti su mumis iš anksto.Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktus, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums bus palikti mums TEIGIAMĄ GRĮŽTAMĄJĮ ryšį su 5 ŽVAIGŽDĖMIS.Tuo tarpu, mes taip pat palikti jus teigiamų atsiliepimų jums.Jei nesate patenkintas su mūsų produktais ar dėl kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant 1-3 žvaigždžių neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes atsakymą jums per 24 valandas, ir padėti jums išspręsti problemas.Grąžinimo Politika Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje būklės.Pirkėjai moka grįžti siuntimo išlaidas savo atsakomybę.

Žymos: koja šilta, usb powered kojinės, sveikatos priežiūros produktas, elektros foot massager, elektrinis kojų šilčiau, pėdų šilčiau, usb mygtukai šildytuvas, nominali elektros kojinės, pėdų šildytuvas, pusė usb.

Panašūs produktai: