Pagrindinis > Ilgaplaukis gyvenamasis kambarys/miegamasis kiliminė danga, neslidžios minkštas 150 cm, * 200 cm kilimas šiuolaikinės kilimas kilimėlis violetinė balta rausva pilka 11 spalvų

Ilgaplaukis gyvenamasis kambarys/miegamasis kiliminė danga, neslidžios minkštas 150 cm, * 200 cm kilimas šiuolaikinės kilimas kilimėlis violetinė balta rausva pilka 11 spalvų

€4.84

  • Technics: Mašina Padarė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos: Stačiakampis
  • Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
  • Vieta: Gyvenamasis Kambarys
  • Naudoti: Komercinės
  • Dizainas: wilton
  • Apdailos Stilius: Modernus
  • Stilius: Europa
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Transporto pardavimas: 1PCS
  • Medžiaga: 100% Poliesteris

ilgis: 3.8 cm-4.5 cm

Medžiaga: Sintetinė zonos kilimėliai

Ypatybė:

* Lengva priežiūra ir patvarus, todėl šis Aplinkos Miegamųjų Namo Kilimą tikrąją vertę.

* Ši Sistema įrodymas, Kilimų funkcijų su minkšta jausmas ir lengva valyti ir prižiūrėti.

* Pridėti prabangus, švieži liesti savo mėgstamą kambarys, susijungia kartu senų ir naujų gabalų ir įkvėpti naują gyvybę į jūsų namus su šiuo slysti įrodymas, Kilimų Padailinti pereinamojo laikotarpio stiliaus gyvenamojo kambario grindų su šia sistema įrodymas, kiliminė danga.

* Šių grindų kilimai bus apsaugoti visi kiliminė danga nuo sugadinimo ir leidžia lengvai ir sklandžiai riedėti nuo užduoties prie užduoties iš savo darbo vietos ar namų.

pastaba:

1. Dėl ilgio apribojimas logistikos įmonė, didesnių kilimai bus supakuotas sulankstyti taip, kad ten bus raukšles.Bet būkite tikri, jūs galite vaikščioti arba naudoti sunkiojo objektus, o, į raukšles išnyks laikui bėgant.

2. Nes nuotrauka gaminio nuoroda yra rafinuotas nuotraukos, spalvos kilimas bus pakeisti dėl fotografavimo kampo ir aplinkinių šviesos, ir ten bus šiek tiek spalvų skirtumas nuo esamo kilimo.Prašome suprasti, ačiū!

Jei kilimas yra defektų, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Mes atsiųsime jums naują el. paštu arba grąžinti pinigus.Prašome suprasti, ačiū!

color09 yra pilka violetinė

color11 yra camel spalva

balta spalva

color13 yra pilkos

color2 yra vynas, raudonas

color04 yra violetinė

color08 yra rožinės spalvos

smėlio spalvos yra šviesiai geltonos spalvos

color07 yra mėlynos

color05 yra kavos

color12 yra chaki

color010 yra rose red

color06 yra žalia žolė

color14 yra obuolių žalia

1) Mes priimame Alipay.Vakarų Sąjunga.TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo.prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų.mes jums pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienas.manoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį.konkrečias priežastis grįžti.ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMA.gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pound.lt.ARBA.galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pound.lt!

'

Žymos: nuotrauka tapetes, pelės kilimėlis, miegamajame kiliminė danga, europos kilimėliai, didelis jogos kilimėlis, už kilimėlis, 160x230 kilimas, miegamasis furnitur, kiliminė danga miegamajame, vyras pink floyd".

Panašūs produktai: