Pagrindinis > Retinolis Akių Kaukė, Hialurono Rūgštis Akių Pleistras Aukso Osmanthus Fragrans Akių Pleistras VC Akių Kaukė Valiklis Tamsius Ratilus Akių Maišą Firming

Retinolis Akių Kaukė, Hialurono Rūgštis Akių Pleistras Aukso Osmanthus Fragrans Akių Pleistras VC Akių Kaukė Valiklis Tamsius Ratilus Akių Maišą Firming

€8.25

  • Komponentas: Retinolis Akių Kaukė, Hialurono Rūgštis Akių Pleistras Aukso Osmanthus Fragrans Akis
  • NET WT: 90g/50ea
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Modelio Numeris: Retinolis Akių Kaukė, Hialurono Rūgštis Akių Pleistras Aukso Osmanthus Fragrans Akis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: ZANABILI
  • Lytis: Unisex
  • Funkcija: balinimas

modname=ckeditor

Retinolis Akių Kaukė, Hialurono Rūgštis Akių Pleistrai Aukso Osmanthus Fragrans Akių Pleistrai VC Akių Kaukė Valiklis Tamsius Ratilus Akių Maišą, Mažina Akių Linijos Kėlimo Stangrinamoji Odos Priežiūros

Produkto Tipas:

Retinolis Akių Kaukė 90g/50ea

Hialurono Rūgštis Akių Kaukė 90g/50ea

Vitaminas C Akių Kaukė 90g/50ea

Aukso Osmanthus Fragrans Akių Kaukė 90g/50ea

Ypatybė:

Ši kaukė giliai hidratai ir drėkina odą,mažina tamsius ratilus andbags pagal akis,ir matomai sumažina raukšles,finelines ir akių linijos.

Akių kaukė formulė su nicotianmide ir hialurono rūgštis, kuris gali drėkina ir sugriežtinti odą, stiprina odos elastingumą aplink akis, pašalinti akių maišelius ir smulkias linijas, kad jus jaunesnis atrodo.

Osmanthus Fragrans Gerina ląstelių veiklą, stiprus antioksidantas pajėgumus, siekiant apsaugoti odą nuo pažeidimų bei siekiant išvengti ankstyvo senėjimo požymiai aplink akių kontūrą ir formavimas akių maišelius.

Retinolis gali skatinti kolageno gamybą, didina odos elastingumą, skatinti ląstelių atsinaujinimą ir palaipsniui išnyksta baudos linijos.

Hialurono Rūgštis yra medžiaga, su puikiai drėkina nuosavybės pobūdį, ir, kad sausa ir šiurkšti oda tampa švelni, minkšta ir elastinga.

VC gali skatinti kolageno sintezę, anti-oksidacijos, apsaugoti odą nuo UV spindulių žalą, slopina gamybos melanino, išnyks dėmės ir pigmentacija, kuri buvo suformuota, su balinimo efektu.

Vaisių ląstelienos kino medžiaga:

Gavybos ir atskirti augalų vaisių ląstelienos su pažangiomis technologijomis, tekstūros yra itin plona ir kvėpuojanti.Todėl, jo plastiškumas yra stipresnis, nei įprasta, akių kaukė, suteikia švelnios ir patogiai jaustis

U-formos dizainas, gera absorbcija:

Moksliškai sukurtas pagal kreivę akių kontūrą, ji yra tvirtai pritvirtintos ir lengva įsisavinti.

Ingredientai:

Vanduo,Glicerolis Retino Centella Asaca Ekstraktas, Hialurono Rūgštis,Scutellariasis Šaknų Ekstraktas,Vitaminas C,C Palmitoyl Pentapeptide-4Gold Osmanthus Fragrans.

Odos Tipams Tinka įvairių tipų odai

Tomas 90g/50ea

Kaip naudoti :

1: Po valymo oda.Priimti iš akių pleistras, taikyti ją pagal akis

2 : Palikti ją nuo 15 iki 20 minučių, tada nuimkite jį

3 : Švelniai masažuokite pirštais, kol jis visiškai absorbuojamas

4 : Naudoti ryte ar naktį.Jei turite tamsius ratilus, akių maišelius, baudos linijos, sausų akių odos, prašome naudoti 3-4 kartus per savaitę.Jei jūs tiesiog norite rūpintis savo akių, odos, prašome naudoti 2-3 kartus per savaitę

Siekiant optimalių rezultatų, padėkite į šaldytuvą, prieš naudojimą

Pastaba:

1. Skirtas jautriai odai, rekomenduojama atlikti alergijos testą patikras atgal ausis, prieš naudodami gaminį.Naudokite jį, jei ne neigiamas poveikis.

2. Jei tokie išsigimimai, kaip bėrimas, patinimas, pruritus orgic reakcija įvyksta arba pritaikius vaistą, sustabdyti usingmediately ir kreiptis į gydytoją.

Žymos: retinolis serumas, blakstienų kaukės magija, rūgštis, retinolio, undereye kaukė 5vnt, kremas retinolis, granulių akių kaukė, Rankų Kaukė, undereye makiažas, naftos dūmų, medvilnės aliejus.

Panašūs produktai: