Pagrindinis > Už PS5 PS4 Vaisių Nykščio Stick Danga Bžūp Kreiptuką Padengti XBOXONE NS Jungiklis Valdytojas Kreiptuką Silikono Nykščio Rankena Kepurės KARŠTO

Už PS5 PS4 Vaisių Nykščio Stick Danga Bžūp Kreiptuką Padengti XBOXONE NS Jungiklis Valdytojas Kreiptuką Silikono Nykščio Rankena Kepurės KARŠTO

€3.26

  • Prekės Pavadinimas: powstro
  • Modelio Numeris: Kreiptuką Dangtis
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Sony
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • SONY Modelis: PLAYSTATION4

Savybės:

Silikono medžiaga

Nykščio stick dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos,minkštas,netoksiškas,bekvapis,ne nyksta ir patvarus.Kad turi tinkamą kietumą,ir tai nėra lengva deformuotis.

Apsauginė funkcija

Šis mielas silikono kreiptuką bžūp gali apsaugoti jūsų kreiptuką, užkirsti kelią nuo įbrėžimų, purvinas ar kitus nuostolius.

Puikus dizainas

Unikalus 3D vaisių dizainas gali pridėti daug daugiau asmenybės į savo valdytojas, gyvai ir mielas, todėl jūsų duomenų valdytojas akį traukiantis ir gražus.

Anti-slydimo

Įdiegti nykščio stick dangčio rankena gali veiksmingai užkirsti kelią paslysti.Jūs galite žaisti žaidėjus ilgą laiką ir mėgautis gera žaidimų patirtis.

Taikymo sritis

Tai nykščio stick danga yra tinkama PS4, NS PRO", ir "XBOX" valdikliai.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas:Kreiptuką Dangtis

Medžiaga: silikonas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 4pcs

Tipas:Kriaušės/persikų/vyšnia

Prekės dydis:15*13*1 cm/5.9*5.11*0.39 colių(L*W*H)

Svoris: 28g/0.99 oz

Pakuotės:

4*Kreiptuką Apima

Pakavimo sąrašas

4*Kreiptuką Apima

Žymos: gamepad ps4, valdymo stovo, žaidimas ir dūmų ps4, priedai gamepad, analoginis ns dangtis, titano kalba, ps2 joystick dangtis, nr padengti namas, padengti kreiptuką, ps4 kreiptuką thumbsticks.

Panašūs produktai: