Pagrindinis > 5VNT Plaukų Dažų Spalvos Teptuku Dubuo Rinkinys su Ausų Kepurės Dažų Maišytuvas Plaukų Atspalvis Miršta Dažymas Aplikatorių Šukuosenų Stiliaus Accessories

5VNT Plaukų Dažų Spalvos Teptuku Dubuo Rinkinys su Ausų Kepurės Dažų Maišytuvas Plaukų Atspalvis Miršta Dažymas Aplikatorių Šukuosenų Stiliaus Accessories

€2.39

  • Kiekis: 5VNT/1 Set
  • Modelio Numeris: Plaukų Dažų Spalvos Teptuku ir Dubuo Rinkinys
  • Gamybos Licencijos: --
  • NET WT: 5vnt

Aprašymas:

Ši plaukų dažymo rinkinys yra puikus salonas, spa, kirpykla, PASIDARYK pats, at-home dažai, balayage, micro kasytės, folijavimas, renginiai, ir keratino plaukų gydymas, tinka visiems plaukų tipams; trumpas ilgi, garbanoti ar tiesūs plaukai.Nedvejokite, įsigykite dabar!

Savybės:

Lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo, cheminių medžiagų, atsparus smūgiams, karščiui atsparus smūgiams, anti-static.

Padaryti savo plaukų dažymas patirtis lengvai, tvarkingas ir švarus, visiškai šepečiai yra suprojektuotas su lanksčia dar standus šeriai užtikrinant net ir sklandžiai dažų spalva.

Puikus salonas, spa, kirpykla, PASIDARYK pats, at-home dažai, balayage, micro kasytės, folijavimas, renginiai, ir keratino plaukų gydymas, tinka visiems plaukų tipams; trumpas ilgi, garbanoti ar tiesūs plaukai.

Priimti su aukštos kokybės plastiko, vadovas šepetys yra tvarkingas ir sukurta lanksti, užtikrinti vienodesnį ir sklandžiai dažų spalva.Su nurodė rankena, plaukų dažų šukos yra lengva atskirti ir padalinti plaukus.

Teptuku ir dubenėlį plaukų rinkinys padaryti dažymas savo plaukų, kad daug lengviau ir maloniau, tačiau tai plaukų dažymas priedai-ne tik plaukų dažų, taip pat gali būti naudojamas taikyti toneriai, dažai, milteliai, baliklis, veido kaukės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Plaukų Dažų Spalvos Teptuku ir Dubuo Rinkinys

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda, Rožinė (Pasirinktinai)

Pakuotės Dydis: 20 * 12 * 5cm / 7.87 * 4.72 * 1.96 į

Pakuotės Svoris: 115g / 4.09 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Dubuo

2 * Šepetėliai

2 * Ausų Kepurės

1 * Dažų Maišytuvas

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: skiedinio tinkas maišytuvas, garso maišytuvas, teptukų, dažų, plaukų mašina mergaitė, dažų skiedinio maišytuvas, letena šlepetė, skiedinio maišyklės cortag, betmenas papuošalai, Kėbulo Konstrukcija, skiedinio maišyklės baterija.

Panašūs produktai: