Pagrindinis > 36 Vienetų Ekstruderiu Antgaliai M6 3D Spausdintuvą, Žalvario Antgalis Spausdinimo Galvutės 10 Purkštukų Valymo Rinkiniai Suderinama , 7 Dydžių Antgaliai

36 Vienetų Ekstruderiu Antgaliai M6 3D Spausdintuvą, Žalvario Antgalis Spausdinimo Galvutės 10 Purkštukų Valymo Rinkiniai Suderinama , 7 Dydžių Antgaliai

€6.53

  • Modelio Numeris: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: HXSJ
  • Elemento Tipas: Hotend Rinkinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Paketas apima: 36 vienetų M6 3D spausdintuvo purkštukai, kurie iš viso, 6 dydžiai, įskaitant 0,2 mm, 0,3 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm, 2 vnt. kiekvieno dydžio, kartu su 24 vienetų 0,4 mm; Be to, 10 dalių, purkštukų valymo adatos su plastikinių vamzdžių bakas yra įtraukti

Skersmuo: įvesties skersmuo: 1.75 mm; Išėjimo skersmuo: 0.2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm

Suderinamumas: šių 3D spausdintuvą, purkštukų valymo priedai yra suderinami su daugeliu 3D spausdintuvai antgaliai, suderinama su MK8, MK10, ir t.t., prašome patikrinti, ar modelis atidžiai prieš perkant; Pastaba: paminėti prekinių vardų ir bet kurios susijusios modelio pavadinimas aukščiau yra tik įrodinėjant suderinamumas

Konteinerių įrengimas: išorės M6 sriegio jungtis

Spalva: geltona

Medžiaga: Varis

Specifikacija žalvario antgalis:

Tipas: ekstruderiu žalvario purkštukų spausdinimo galva.

Iš sriegis: M6 gijų skersmuo: 1.75 mm

Išėjimo skersmuo: 0.2 mm, 0,3 mm, 0,4 mm, 0,5 mm, 0,6 mm, 0,8 mm, 1,0 mm

Specifikacija valymo rinkiniai:

Medžiaga: nerūdijančio plieno ir vario

Adatos diametras: 0.4 mm

Bako: plastikinis vamzdelis, patogiau rinkti valymo rinkinys

Komplektą sudaro:

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,2 mm)

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,3 mm)

24 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,4 mm)

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,5 mm)

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,6 mm)

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (0,8 mm)

2 x 3D Spausdintuvas ekstruderiu antgalis (1.0 mm)

10 x Valymo adata (0,4 mm)

1 x Plastikinis vamzdelis bakas

Dėmesio:

Mažų objektų, prašome laikyti atokiau nuo vaikų, jei rijimas.

Pakeitę antgalis, prašome perkalibruoti atstumas tarp purkštukų ir statyti plokštė kokybei užtikrinti spausdinti dalys.

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.pound.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.pound.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: hui ledo pelėsių, aukso maneqin, drl w204 led, ląstelių 71 colių, hugo pc žaidimas, freeky marškinėliai, hdmi galva 90, huhao fleitos, apkabinimai 1 metras.

Panašūs produktai: