Pagrindinis > 2vnt Kafuter 45g K-703 silikono guma RTV silikono guma elektroninis klijų didmeninė balta

2vnt Kafuter 45g K-703 silikono guma RTV silikono guma elektroninis klijų didmeninė balta

€10.08

  • Išvaizda: baltos spalvos klampus skystis
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Santechnikos darbai
  • Kiekis: 2vnt,45g/vnt
  • Tipas: Silikono Hermetikas
  • Naudojimas: Statyba, Transportas
  • Temperatūros Diapazonas: -60~200 laipsniu
  • Programos: Sandarinimo/Išlyginimas
  • Pagrindinės Žaliavos: Silikono
  • Klasifikacija: Kiti Klijai
  • Modelio Numeris: K-703

2vnt Kafuter 45g K-703 silikono guma RTV silikono guma elektroninis klijų didmeninė balta

Produkto Savybės

Šis produktas yra neutralaus vieno komponento RTV silikono guma sugeria drėgmę ore kambario temperatūroje išgydyti "netoksiškas", " neteršiantis, nesukeliančio.Turi gerą elektros izoliacija ir lanko atsparumo, anti-senėjimo, drėgmės, gerų klijų savybės gali būti ilgalaikio naudojimo temperatūros diapazonas -60 ---- 250 .ilgą galiojimo laiką, stabilių rezultatų, ji gali būti sujungta bendros metalų ir nemetalinių medžiagų, jis taikomas nuo įvairių metalų, metalų ir nemetalinių medžiagų, tarp klijavimui ir sandarinimui.

Naudoja

Šis produktas yra naudojamas kaip klijai, sandarinimo, izoliacija, drėgmės, atspari smūgiams medžiaga, plačiai naudojamas užliejimo klijai, hermetikai, elektriniai radiatoriai, elektroniniai prietaisai hidroizoliacijos, sandarinimo ir elektroniniai komponentai, elektroniniai komponentai, puslaidininkinės medžiagos, elektros ir elektroninės įrangos ir kt.specialios lipnios sandarinimo pabaigoje elektros, šildymo, mažųjų motorinių magnetinio plytelių klijai ir metalo korpusas, automobilių žibintai, optinių prietaisų ir lęšių, klijais, antspaudas, elektroninių svarstyklių gaubtus, sukibimo, izoliacijos apsaugai, elektrinių ir elektroninių sudedamųjų dalių uždarymo ir sandarinimo.

Techninės charakteristikos

Prieš gydant

Veiklos pavadinimas K-703

Išvaizda pieniškas klampus skystis

Paviršiaus išdžiūvimo trukmė (25 min) ≤10

Po sūdymo

Mechaninė elgesį

Tempiamasis stipris (MPa) ≥1.0

Pailgėjimas plyštant (%) ≥150

Šlyties stipris (MPa) ≥1.0

Kietumas (ShoreA) 30 ~ 40

Temperatūra -60 ~ 200

Elektrinės Savybės

Dielektrinės (KV / mm) 16

Dielektrinė konstanta (@ 60HZ) 2.96

Tomas varža (Ω.cm) 2 × 1015

Instrukcijos

Pirmojo Komponento ar generalinis valymas, džiovinimas, klijavimas, iš šio produkto, plastikinių medžiagų, kurios liečiasi drėgmę iš oro, metalinės žarnos, ie ne viduje išgydyti kietas visą laiką, ne ilgiau kaip per 24h .

Atsargumo priemonės

1. Temperatūros komponentai, gali būti išgydoma kambario temperatūroje, tada 50 ~ 100 , drėgmės krosnelė 4 iki 8 valandų, skubėti iš mažos molekulinės masės junginių, ir visiškai išgydyti užtikrinti klijų veikimas.

2. Šis produktas yra naudojamas, žarna turi būti sandariai uždarytos, siekiant išsaugoti ir vėl.

Pastaba: pirmiau pateikti duomenys yra grindžiami mūsų plataus gauti eksperimentiniai rezultatai yra patikimi.Tačiau dėl skirtingos taikymo sąlygas, praktinį taikymą yra už mūsų kontrolės, todėl vartotojai turi būti patikrinta prieš pradedant naudoti, siekiant patvirtinti, ar produktas yra tinkamas.

Kainų nuolaidos, didesnis našumas, kviečiame didmeninės!Mokėjimo būdai

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per metodu, kaip nurodyta toliau, Jei jūs norite mokėti per kitas metodas, prašome susisiekti su mumis.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Pristatymas

Numatytasis pristatymas metodas yra HongKong Post oro paštu .Prašome susisiekti su mumis, jei norite pasirinkti, mes jums pasakysime, kiek papildomą mokestį reikia mokėti.

Pristatymas Metodas

RU Pristatymas

BR Pristatymas

MUMS Laivybos

Tarptautinis Pristatymas

Vidutinis Laivybos Laikas

HongKong Post Oro Paštu

30-45 Dienų

30-90 Dienų

/

15-60 Dienų

E-Pakelis

/

/

7-15 Dienų

/

Express Pristatymas

(DHL/EMS/Fedex)

6-10Days

6-10 Dienų

6-10 Dienų

6-10 Dienų

Importo muitai: Mokesčių ir kitų muitinės susiję mokesčiai nėra įtraukti į kainą.Pirkėjai padengia visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra),jei pirkėjas nebuvo pirkti draudimo.

Grąžinimo politika

Prašome grąžinti prekę per 7 dienas po gavimo, jei nesate patenkintas (Pirkėjas prisiima grąžinti laivyba).Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje sąlygų, prašome susisiekti su mumis pirmą grįžimo adresą ir instrukcijos.

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug.

Jei kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirma.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką!

Žymos: uv klijai, 704 klijai, cr1220, lillard, bangtan photocard, sausas kostiumas apatiniai, stogo danga, klijai metalo, klijų purškimo, klubo sąnario pūlingas.

Panašūs produktai: