Pagrindinis > Lauko Ultralight Akių Gobtuvu Striukė Anti-uodų Matyti Per Apsauginę Akies Marškinėliai Vabzdžių Skydas Kempingas, Žygiai, Žvejyba

Lauko Ultralight Akių Gobtuvu Striukė Anti-uodų Matyti Per Apsauginę Akies Marškinėliai Vabzdžių Skydas Kempingas, Žygiai, Žvejyba

€7.62

  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: M

Šią klaidą striukė yra pagaminta iš aukštos kokybės tinklinio audinio, kuris netrukdys matomumas ir orui, o taip pat garantuoja savo šviesos svorio.Jame elastiniai rankogaliai ir juosmens jus saugus nuo erzina klaidas, užtrauktuku gaubtu lengva dėvėti, priekinė kišenė laikyti vertingų daiktų.Tai yra puikus pasirinkimas keliautojams, žvejams, sodininkai, ir tiems, kurie ieško lauko anti-uodų sprendimus.

Savybės:

Featherweight žr.-per akies audinys puikiai praleidžia orą.

Elastiniai rankogaliai ir juosmens užkirsti kelią erzina uodai ir klaidas patekti į striukę.

Užtrauktuku gaubtas apsaugo jūsų veidą iš gelia.

Užtrauktuku priekinė kišenė išlaiko savo vertybes saugus.

Yra raišteliu maišas lengvai laikymo ir apskaitinės.

Puikus kempingas, žygiai, žvejyba, kopimas į kalnus, sodo ir kitų veiklos lauke.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Mesh

Dydis: L / XL / XXL (pasirinktinai)

Pakuotės Dydis: Apie. 14 * 8 * 5.5 cm / 5.5 * 3.1 * 2.2 į

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 90g / 3.2 oz Dydis L XL XXL cm coliai cm coliai cm colių Pečių Plotis 40 15.7 42 16.5 44 17.3 Rankovės Ilgis 63 24.8 64 25.2 66 26.0 Striukės Ilgis 64 25.2 65 25.6 66 26.0 Gaubto Plotis 28 11.0 29 11.4 11.8 30

Paketų Sąrašo:

1 * Klaidų Striukė

1 * Saugojimo Maišų

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: žuvų lazdele, vyrams žygiai įrankiai, vyrų lauko striukė žygiai, miestas pagalvė, žygiai aksesuarų vaikams, apsaugos žvejybos marškinėliai, vyrų lauko medžioklė, apsaugos žvejybos liemenė, kailio shell striukė, antis striukė vyrams.

Panašūs produktai: