Pagrindinis > 2020 M. Moterys/Vyrai, Elastinga Jogos Lankelis Sporto Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos Veikia Sporto Plaukų Juosta Turbaną Lauko Treniruoklių Salė Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos Sportas Tvarstis 2 Spalvos

2020 M. Moterys/Vyrai, Elastinga Jogos Lankelis Sporto Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos Veikia Sporto Plaukų Juosta Turbaną Lauko Treniruoklių Salė Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos Sportas Tvarstis 2 Spalvos

€2.73

  • Modelio Numeris: sporto Plaukų Juostos
  • Prekės Pavadinimas: Eillysevens
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Brandus Sporto Elastinga Žiemos Ausies Šilčiau Šiltas Lankelis Bėgiojimas Ir Važinėjimas Dviračiu

aprašymas:

Geras ausų apsauga: ar lauko veikla, nesvarbu, ar žygiai, slidinėjimas ar dviračiu, keliones, lankelis gali apsaugoti jūsų ausų ir kaktos nuo vėjo ir šalčio.

❉ Patogūs drabužiai: Mūsų soft shell lankelis yra lengvi, be raukšlių ir labai patvarus.Jie yra labai patogūs dėvėti ir taip pat gali būti dėvimi pagal dviračio ar motociklo šalmas.

❉Praktiškas ir madingas dizainas: minkšta ir elastinga medžiaga yra labai tinkama visiems unisex galvos dydžio, ne per trumpas arba per laisvi.Jie taip pat pridėti asmenybės ir mada į savo treniruotes.

❉ Aukštos kokybės medžiagos: lankelis yra pagamintas iš orui medvilnės ir poliesterio, patvarus ir super minkštas, lengvas, skirtas jūsų didelio poveikio, didelio stiprumo, didelio prakaito treniruotes.

❉Daugiafunkcinis: patogus ir lankstus, tinkamas naudoti kasdien, treniruoklių salė, joga, slidinėjimas, šokiai, bėgimas, žygiai, paplūdimio, kepimas.

Komplektą sudaro:

1 x juodos spalvos plaukų juosta, 1×kanapių pilka plaukų juosta

Žymos: ekrano užsklandą vyrai, vkar, priedų joga, alfa romeo 156 spoileris, ekrano užsklandą vyras, turbanas mergina turbaną, jogos kilimėlis, nėrimo headwrap, raudonos spalvos juosta ant galvos, pilat.

Panašūs produktai: