Pagrindinis > 30/45/60cm ELP Pilates Blokuoti Jogos Roller Eva Fitneso Sukelti Taškų Putos Volelis Kūno Masažas Pratimai Sporto salėje Mokymo Juoda

30/45/60cm ELP Pilates Blokuoti Jogos Roller Eva Fitneso Sukelti Taškų Putos Volelis Kūno Masažas Pratimai Sporto salėje Mokymo Juoda

€5.77

  • Medžiaga: ELP
  • spalva: juoda
  • Dydis: 30cm/45cm/60cm
  • Modelio Numeris: ALINAFRFR02013
  • Dia.: 15cm
  • Prekės Pavadinimas: Forcefree+

Ilgis: 30cm, 45cm, 60cm Ritinio Skersmuo: 15 cm Medžiaga: ELP Puikiai tinka įvairių mokymo ir reabilitacijos naudotis Spalva: Juodas Patvarus, Aukšto Tankio, Profiliuotas Putų dokumentų Paketą Sudaro: 1 * Putos Volelis

Suprojektuotas, kad atlikti reiklus, sporto medicinos, kineziterapijos ir didelio naudoti Pilates ir jogos užsiėmimai, voleliu su didžiausias tankumas yra MSG juodos putos volelis.Atpalaiduos įtemptas ar sužeistiems raumenims, atlikti aktyvų išleidimo terapija sukelti taškų ir mazgų, savarankiškai masažas minkštųjų audinių ir išvažiuoti toli skausmas.Profesionalai naudoja didelio tankio volai iškočiokite sunku raumenų adheziją į sunkesnę apatinių galūnių įskaitant iliotibial juosta (IT grupė), piriformis, dvigalvis ar keturračiai.Putų volai nebus sugriauti arba prarasti savo formą po vidutinio sunkumo-į-sunkus naudojimas

1 .Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Vakarų Sąjunga, TT, Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 .Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti , palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Individualų produktų užtrukti daugiau dienų.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote paketą, per apsaugos laikas nuo siuntimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Grįžta Grąžinamosios išmokos, yra garantija, suteikta mums už kiekvieną produktą parduoda www.pound.lt.Kai gaunate produktą, kuris buvo pirko ir sumokėjo už mūsų svetainėje, ir jūs jį rasti nėra taip, kaip aprašyta ar yra prastos kokybės, nereikia skubėti palikti neigiamą atsiliepimą.jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti šias problemas.tada jums bus galėtų tai padaryti:

1. Prašymas visapusiškai kompensacija, ir grąžinti prekę.

2. Laikykite elementą ir sutinkate, dalinį grąžinti.

3. Galime išsiųsti naują produktą, jei jūs pasiruošęs laukti.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų.Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes jums išspręsti problemų iš karto , ir Mes su jumis dirbs išspręsti bet kokią problemą.Ačiū jums labai!!

Žymos: back roller, putos volelis, gumos kamščio joga, priedų joga, chrono trigger, ELP, automobilių stogo putų, ritinio stick, massag roller, blokuoti joga.

Panašūs produktai: