Pagrindinis > 900 4K Žaidimai, USB Bevielio Konsolės Klasikinis Žaidimas Stick Vaizdo Žaidimų Konsolės 8 Bitų Mini Retro Valdytojas HDMI Dual HD Grotuvas

900 4K Žaidimai, USB Bevielio Konsolės Klasikinis Žaidimas Stick Vaizdo Žaidimų Konsolės 8 Bitų Mini Retro Valdytojas HDMI Dual HD Grotuvas

€16.22

  • Pareigos 1: Paramos TV Išėjimo Vaizdo Žaidimas
  • Ekrano Dydis: 3.0"
  • Valdytojas: 2 dual belaidžio ryšio valdiklis
  • Tipas: Vaizdo Žaidimų Konsolės
  • Funkcija: TV Žaidimų Konsolę
  • Modelio Numeris: Paramos TV Išėjimo Vaizdo Žaidimas
  • Pareigos 3: Vaizdo Žaidimų Konsolės
  • Parama: 2 žaidėjai
  • Žaidimai: Built-in 900+ Žaidimai
  • Baterija: Nėra Pateikiamas Sertifikavimo
  • Pakuotė: Taip
  • Komunikacijos: USB
  • Pareigos 2: Plug and play
  • Jutiklinis Ekranas: No
  • Prekės Pavadinimas: GUCAT
  • Spalvotas Ekranas: No
  • Funkcija 5: Žaidimų Konsolės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • 4 funkcija: 8 Bitų Vaizdo Žaidimų Konsolės Retro

USB Bevielio Konsolės Žaidimas Stick Vaizdo Žaidimų Konsolės Pastatytas 900+ Klasikinis Žaidimas, 8 Bitų Mini Retro Valdytojas HDMI Dual Player

Pastaba: Reguliatorius NR. 1 arba NR. 2 negali dirbti vienas, jis turi dirbti kartu su žaidimo stick.

Примечание: контроллер № 1 или № 2 не может работать в одиночку, он должен работать вместе с игровой приставкой.

Tai yra priežastis, KODĖL jums rinktis mus, o ne kitus?LQTDZ Komanda yra LABIAU dėmesingas ir profesionalus. 1.Mūsų elementus naudoti ABS naujų žaliavų, gamybos proceso veikiamas aukštos temperatūros sterilizacijos, gydymas. 2.Naudojant JAV importuotų IC (CPU). 3. Žaidimas apdorojimo sistema naudoja aparatūros chip dekodavimo technologiją, kad žaidėjas patirtis yra geriau, žaidimo ekrano yra lygesnis, ekranas apibrėžimas yra didesnis, o tikroji spalva.Importuotų Ic savybes: didesnės išlaidos, geresnės kokybės užtikrinimo, ilgas tarnavimo laikas, stabilus naudoti ir nėra lengva į avariją. 4. Naudoti atminties c10 class 10 greičio lygio!Funkcijos yra stabili, sandėliavimo veiklos, greitas, greitis, užtikrinti sklandų gameplay, sumažinti stuttering, ir ilgą tarnavimo laiką. 5. Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas, skirtas lazerinis graviravimas.Jei jums reikia pritaikymas, prašome susisiekti su mumis derėtis.Pastaba:

Per epidemiją, siekiant, kad kiekvienas, daugiau patikino, kad produktas buvo sterilizuotas pagal aukštos temperatūros iki išsiuntimo VĖL, ir jūs galite naudoti ją su savimi.

Mes paramos CUSTOMZIED savo daiktus !!!

100% Brand New ir Aukštos Q uality 2.4 G Bluetooth su 10 Metrų Atstumu.Žanras: Build-in 900+ skirtingų klasikinių žaidimų Valdiklis ir žaidimas stick, 2.4 G Bluetooth su 10 Metrų Atstumu.tai patogiau.Remti vieną arba du kartus grotuvas, dvigubas žaidimas, kad jums maloniau su savo familiers ar draugų, Nr. kabelis,daugiau nemokamai,intrared ryšį.Mažos galios infraraudonųjų spindulių ryšys(tereikia 2 * AAA baterijos) Specifikacija: Medžiaga: ABS Spalva: Juodas Pakuotė: 2 X Valdytojas 1 X Žaidimą Stick 1 X Krovimo Kabelis 1 X TF Kortelės

Prašome Paspaudę du klavišus "Pasirinkti" ir "Start" kartu keletą sekundžių tuo pačiu metu, tada jis bus atgal į pagrindinį meniu, todėl jūs galite pasirinkti kitų žaidimų, jūs norite vėl.Patobulinta Versija 900+ žaidimai dabar!!! 1.Išsaugoti žaidimo progresą 2.Atsisiųsti žaidimai 3.Built-in 900 plius žaidimai 4.Tik viena kalba---anglų,nes ji vis dar yra 8 bitų daiktų!!! 5.Jo išvaizdą, žaidimas stick yra šiek tiek kitoks, ir jo sistemų yra atnaujintas.

FQA

Tirpalo į dažniausiai užduodamus klausimus pirkėjų!

Q1: Kaip aš galiu gauti žaidimo sąraše ?

A1: Labas, mano draugas ,jei jums reikia žaidimo sąraše ,jūs galite susisiekti su mumis, pirmą ir palikti savo el. pašto adresą,tada mes galėtume išsiųsti jums žaidimas, sąrašą.

Q2: aš jau įsigijote šiek tiek laiko, bet negavo, tai dar.Ką turėčiau daryti?

A2: Labas, mano draugas,dažniausiai pristatymo laikas apie 15-60 dienų (priklausomai nuo jūsų pasirinkimo logistikos kanalus), prašome nesijaudinkite!Jei jums nereikia gauti mūsų įsipareigojimas laiku, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes atsiųsime jums naują!

Q3: Ką daryti, jei jis negali dirbti gerai, kai gaunu prekę?

A3: Prašome nesijaudinkite, mano draugas,jūs galite susisiekti su mumis pirmą ,jei jis tikrai negali dirbti gerai,mes atsiųsime jums naują, už jus!

Q4:Kaip mesti žaidimą?

A4: Prašome naudoti p1 rankena paspauskite [PASIRINKTI + START] tuo pačiu metu.

5 klausimas:ar galiu įrašyti žaidimą?

A5:Sveiki mano draugai!Laikinai nepalaiko taupymo žaidimą!

K6:Ar ši vaizdo žaidimų konsolės paramos atsisiųsti savo mėgstamus žaidimus?

A6-Ne!Mūsų žaidimas yra pastatytas, jūs negalite ištrinti arba pridėti žaidimus.

Q7: Nėra jokių garantijų iš jav?

A7: Mes bus išbandytos visos prekės yra kruopščiai prieš išsiuntimą , mes esame užtikrinti, kad jie dirba puikiai.jei produktas turi kokių nors problemų, kai jūs jį gauti, pls nedvejodami susisiekite su mumis pirmą kartą.

Žymos: žaidimas retro, lauke retro žaidimų konsolės, stalo žaidimas, miracast, retro mini hdmi 64, pc stick 4k, NINTENDO JUNGIKLIS, data varlė, žaidimas nešiojamą grotuvą, rg351p.

Panašūs produktai: