Pagrindinis > Automobilių Šiukšlių Dėžę ekologiško Plastiko Auto Šiukšliadėžės Šiukšlių Laikymo Laikiklis su Dangteliu Deimantų Dizainas Sunkvežimių Office Home

Automobilių Šiukšlių Dėžę ekologiško Plastiko Auto Šiukšliadėžės Šiukšlių Laikymo Laikiklis su Dangteliu Deimantų Dizainas Sunkvežimių Office Home

€6.24

  • Stilius: Paspaudus Tipas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras
  • Medžiaga: ABS
  • Formos: Aikštė

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

AUKŠTOS KOKYBĖS: Automobilis Bin Puodelis pagamintas iš ABS plastiko siekiant maksimalaus stiprumo, patvarumo ir ilgaamžiškumo.

PLAČIAI NAUDOJAMAS: nešiojamų šiukšlių dėžę, taip pat gali būti naudojamas namuose, biure ar automobilyje.Vietoj to, naudojant jį kaip šiukšlių taurės taip pat gali tikslas yra peleninė, puodelio laikiklis, rašiklio organizatorius, monetų laikiklis, kortelės lizdas, ir tt.

NAUDINGA ĮTAISĄ: Naujiena ir unikalus dizainas, išvengti objektų nuleisti nuo sėdynės.Tinkamas pasirūpinti transporto priemonės taurės savininkas arba duris, užtikrinti saugą, pateikimą ir laikykite savo automobilį švarus & tvarkinga.

PRAKTIŠKAS DIZAINAS: automobilių šiukšliadėžės turi nuimamas plastiko dangteliu pridėti šiukšlių maišą, lengva valyti.Dangtelyje yra pavasarį, siekiant užkirsti kelią šiukšles iš išliejimas.

MADOS PAPRASTAS STILIUS: turi turėti vairuotojai ir keliautojai, naudinga naudoti namie, automobilyje ar biure.Tai yra taip nešiojamų ir taip pat gali būti puiki dovana jūsų šeimai ar draugams.

Automobilių Šiukšlių Dėžę tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS Plastikas

Dydis: app.8.8x20cm/3.46x7.87in

Neprivalomas Spalva: Balta, Auksinė, Raudona, Mėlyna

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilių Šiukšlių Dėžę

Žymos: gali, mielas šiukšliadėžės, automobilių krepšelio, automobilio taurės šiukšlių, automobilių buvai, lauke storag virtuvė, vienkartiniai lėkštė, šiukšlių dėžė be dangčio, suzuki šiukšlių, "honda" šiukšliadėžės.

Panašūs produktai: