Pagrindinis > 1.75 mm 3D Spausdintuvas PLA Gijų Spausdinimo Medžiagos Makerbot už Mendelio už RepRap 3D Spausdintuvas PLA Gijų už Printrbot

1.75 mm 3D Spausdintuvas PLA Gijų Spausdinimo Medžiagos Makerbot už Mendelio už RepRap 3D Spausdintuvas PLA Gijų už Printrbot

€31.72

  • Modelio Numeris: 3D Spausdintuvas PLA Kaitinamosios
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Medžiaga: pla
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Forma: Kietas

Įžanga:

PLA yra labiau aplinką tausojančių plastiko.Palyginti su ABS, tai yra stipresnis ir sunkiau, ir, palyginti su ABS, išvaizdą ir jaustis spausdinti objektai yra labiau blizgus.

Kaip medžiaga, PLA lynai daug mažiau nei ABS.Skirtingai nei ABS, PLA gali būti žemės ir apdirbti.Be to, lydymosi temperatūra PLA yra mažas.Be to, nereikia spausdinti šildymo lova.

Palyginti su ABS, PLA paprastai turi aiškesnę informaciją ir kraštus be rizikos krekingo arba tikėjimo.PLA taip pat gali spausdinti ne didesnio pralaidumo greitis.

Suderinamas su 3D spausdintuvai įvairių markių e.g.už Makerbot, Mendelio, RepRap, IKI, Prusa, Huxley, Bbf3000, Uprint, Cubify, Printrbot, Sumpod).

Ypatybė:

PLA gijų dažnai yra skaidrus ir blizgus.

PLA gijų, kurios yra paprasta naudoti, bet nestabili ir ištirps, jei sudrėkinti.

Mes rekomenduojame PLA pradedantiesiems, jį naudoti, nes jis atvėsina ir rinkiniai, greičiau, sumažina warpage, kai jis yra labiau tolerantiški ir lengviau naudoti.

Tai yra pramonės medžiagos, skirtos tik profesionalams, kuris yra labai tinkamas 3D spausdintuvas vartotojai.

Norint pasiekti gerų rezultatų, reikia naudoti ritininių tinkamo dydžio ir kalibruotas karšto pabaigos.Užsikimšimas spausdintuvo paprastai dėl netinkamo dydžio būgnas ir / arba linijinės.

Specifikacija:

Skersmuo: 1.75 ± 0,1 mm

Spausdinti temperatūra: 180 ° C, 200 ° C

Spalva: Juoda, Balta, Raudona, Žalia, Tamsiai Žalia, Ryškiai Žydra, Geltona

Svoris: 1kg / roll

Pastaba:

Kiekvienos ritės parduodamas 1 kg svorio, o ne ilgis.

Skersmuo toleranciją gali skirtis priklausomai nuo medžiagos tankis, lydymosi temperatūra bus skirtis, priklausomai nuo medžiagos tankis, ir pašarų norma ir dydžio karšto pabaigos panaudota turės įtakos ir lydymosi temperatūra.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 Roll X 3D Spausdintuvas PLA Kaitinamosios

Apmokėjimas:

Greitas Pristatymas:

Žymos: 3d spausdintuvas priedai profilis, 1kg gijų pla, elegoo derva, kaitinimo pla, lauke pla, gt2 skriemulys, derva daug 3d spausdintuvas, 3d spausdinimo, riešutų t8, kaitinamosios.

Panašūs produktai: