Pagrindinis > Mini Nešiojamas Terminis Spausdintuvas Popierius, Foto Kišenėje Terminis Spausdintuvas "Bluetooth" Lipdukas Spausdintuvo iOS/ Android 203DPI 2021 Karšto Pardavimo

Mini Nešiojamas Terminis Spausdintuvas Popierius, Foto Kišenėje Terminis Spausdintuvas "Bluetooth" Lipdukas Spausdintuvo iOS/ Android 203DPI 2021 Karšto Pardavimo

€23.35

  • "CE" atitikties: Taip
  • Prekės Pavadinimas: CHOETECH
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įėjimas: 5V 2A
  • Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket
  • Modelio Numeris: 203dpi
  • Medžiagos Tipas: terminio popieriaus
  • Prašymas: Asmens Darbo Valdymo
  • Naudoti: Šilumos PrinterBlack Spausdinimo Greitis
  • Dot Matrix Printer Tipas: Universalus bilietų spausdintuvas

Kulka Taškų:

1、Nešiojamas Nuotraukų Spausdintuvas: foto spausdintuvo yra labai mažas ir lengvas, su delno dydžio konstrukcijos, jį galite pasiimti su savimi.Šis mini foto spausdintuvas yra geriausia dovana, studentai, biurų darbuotojai, gerbėjams, draugams, šeimos nariams.

2、Mini ir Daugiafunkcinis: Tai yra daugiafunkcinis nešiojamas smart foto spausdintuvą, kuris gali spausdinti nuotraukas, etiketės, lipdukai, pranešimų, sąrašus, įrašus, QR kodai ir kt.Nešiojamasis spausdintuvas radiatorių išlaiko kontrolės metu, darbas ir spaudinių pažymi, organizuoti Savo užduotį, arba pažymėkite, ką norite.

3、Įkraunama Ličio-jonų Baterija: Tai terminis spausdintuvas turi įmontuotą 1000 mAh įkraunama ličio-jonų baterija, kuri veikia pagal žemas triukšmo lygis.Šis mažas paveikslėlis spausdintuvą nereikia rašalo kasetės, kai ir eksploatavimo išlaidos yra mažos.

4、Gera Spausdinimo Kokybė: nuotrauka mini spausdintuvas yra įrengta 6 ir 1 ritininis terminio popieriaus (vienas roll yra nešiojamas spausdintuvas).Jums ir jūsų vaikų kasdienio naudojimo, kišenėje spausdintuvo skiriamąją gebą, 203DPI ir gera spausdinimo kokybė.

5、 "Bluetooth" Funkcijos: "Bluetooth" spausdintuvą palaiko BT 4.0 ryšį su "smart" telefoną ir USB kabeliu prie kompiuterio, atlikite terminis etikečių spausdintuvas vartotojo vadovas atsisiųsti, susijusias programas/tvarkykles.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mini Spausdintuvą

Modelis: A6

Apibrėžimas: 203DPI

Spausdinimo greitis: didžiausias 90mm / s

Spausdintuvo įtampa: 100-240V

Spalva: balta rausva, mėlyna

Įėjimas: 5V 2A

Built-in baterija: 1000mAh ličio baterijos įkrovimo

Paramos tiekimą dydis: apie 57*30mm/2.24*1.18 colių terminio popieriaus

App palaiko 8 kalbos: Kinų, anglų, rusų, Japonų, Tajų, korėjiečių, ispanų, portugalų

Dydis: apie 79x79x42 mm/3.11x3.11x1.65 colių

Medžiaga: ABS ir PC

Grynasis svoris: apie 155g

Paramos sistema: Android 4.4.4 arba IOS 8.0

Prijungimo būdas: Bluetooth " ar USB jungtis

Pakavimo Sąrašas:

Mini Spausdintuvą x1

Įkrovimo Kabelis x 1

Instrukcija x 1

Spausdinimo Popieriaus x 1(3 arba 6 Selected)

Žymos: peripage 203dpi, phrozen sonic 4k, cr 10 v2, kroviklis choetech, portabl spausdintuvą, "android" pos terminalas, fotoaparato nuotraukų spausdintuvas, surinkite bandymo turėtojas, rašalo lazerinis spausdintuvas, spalvotas lazerinis spausdintuvas.

Panašūs produktai: