Pagrindinis > Radijo Sąsajos Lange Programavimo ŠONKAULIO Rinkinys, skirtas " Motorola Nešiojama Radijo HT1000 Walkie Talkie HT750 HT1250 kaip RLN4008 Naujas

Radijo Sąsajos Lange Programavimo ŠONKAULIO Rinkinys, skirtas " Motorola Nešiojama Radijo HT1000 Walkie Talkie HT750 HT1250 kaip RLN4008 Naujas

€17.33

  • Elemento Tipas: Kabelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: šonkaulių

Produkto Informacija:

* Antrinėje rinkoje programavimo Radijo Sąsajos Lange ŠONKAULIO už "Motorola" Radijo ryšio įranga.

* Reikalaujama, kad: DC 9V Baterija arba DC 9V Maitinimo Adapteris.

* Jungtis: DB9 Male, DB25 Male.

* Apima ŠONKAULIO prie KOMPIUTERIO Serial Kabelį.

* Jokių programavimo ir programinės įrangos.

* Ne ŠONKAULIO radijo laidas pridedamas.

* Lygiavertis "Motorola" OEM #RLN4008.

* Darbas su Motorola radijo, kad reikia ŠONKAULIO programa.

* Baterijos ir Maitinimo Adapteris nėra įtrauktas.

Kas Siuntinių:

1 x ŠONKAULIŲ Laukas (Ne Baterija arba Maitinimo Adatper komplekte)

1 x ŠONKAULIŲ prie PC Serijos Kabelis (DB9 Female į DB9 Female)

Pristatymas:

1: Mes laivas www.pound.lt spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.pound.lt rungtynes savo adresą, prieš jums mokėti.

2: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3: Nuo tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos mokesčių, jei jums nereikia gauti savo paketą ilgą laiką, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl daugiau padėti.

4: Mes paprastai laivas per China Post oro paštu, Honkongas Paštu arba DHL.Mes neturime laivų., šeštadienį, arba sekmadienį, taip pat Kinų tradicines šventes.

Žymos: mototrbo, atveju motorola gp380, nokia 3310 tpu, tikslinė motorola "bluetooth", "pasidaryk pats" kumpis radijo, pmr, bylą būdu radijo imtuvai, talki walki, fm radijas, "pasidaryk pats" rinkinys radijas.

Panašūs produktai: