Pagrindinis > LED Ekranas Kontroliuojamos Vaizdai Užsakymą Šypsenėlių Automobilio LED Ekranas Ekrano Paveikslėlį Žibintai Mini Akcentas Žibintai Naujas

LED Ekranas Kontroliuojamos Vaizdai Užsakymą Šypsenėlių Automobilio LED Ekranas Ekrano Paveikslėlį Žibintai Mini Akcentas Žibintai Naujas

€34.50

  • Prekės Pavadinimas: FangNymph
  • Kilmės: KN(Kilmės)

LED Ekranas Kontroliuojamos Vaizdai Užsakymą Šypsenėlių Automobilio LED Ekranas Ekrano Paveikslėlį Žibintai Mini Akcentas Žibintai Nauja, Aprašymas:

Savybės:

1. "PASIDARYK pats" PIEŠIMO: Tiesiog sukurkite savo animacinius Gif, arba vaizdus unikalus ekranas, jei esamas vaizdas nėra patenkinti savo poreikius. 8 mobiliųjų režimai.

2. "BLUETOOTH" KONTROLĖS: Tinka " iOS " ir "Android" sistemoms.Galite nuskaityti QR kodą į rankinį parsisiųsti PROGRAMĄ.Lengva kontroliuoti LED ekranas, prijungus telefoną per "Bluetooth".

3. BUILT-IN PICTURE/ANIMACIJA: Built-in kelias nuotraukas ir animacija (app yra vis dar tobulinama, o nuotraukos/animacija kiekį galima padidinti vėliau), jūs galite laisvai pasirinkti savo pagrindinio stiliaus.

4. Iš ANKSTO NUSTATYTAS PASIRINKIMAS: Daugiau ir iš Anksto nustatyti simboliai: Telefonas, Širdies, Pirštas, Star, Trikampiai, Diamond, ir Aikštę.Daugiau iš anksto nustatyti grafika, pavyzdžiui, šypsena, veido, širdies, maža mergaitė, paršelių, nacionalinės vėliavos, lietingą dieną, draudžiama simbolis ir įvairių posakių.

5. LENGVA NAUDOTI: LED ekranas gali būti lengvai nustatoma už geresnį matomumą.Valdymo mygtukai yra patogiai įsikūręs ir siurbimo taures, kad įrenginio vėjas.Siurbtukas kampą galima reguliuoti aukštyn, žemyn, į kairę ir į dešinę.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tinkama sistema: tinka Android/iOS

Pixel: 32x32 taškų

Dydis: 130x128x15mm

Ekrano dydis: 128x128MM

Įtampa: 12V

PH:4MM

Šviesos diodai: RGB (2121SMD)

Rėmo Medžiaga: Geležies galinį dangtelį

Komunikacijos režimas: Centrinis / RF nuotolinio valdymo

Montavimas: Siurbimo Taures ant stiklo

Darbas: Pre-set 5 grafikos gamykloje, tada naudokite RF /Infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo jungiklis-per juos tiesiogiai.

Įjungimo/IŠJUNGIMO nuotolinio valdymo pultu.

Funkcijos:

1. Valdymo režimas: "Bluetooth" PROGRAMĄ

2. Žinutės: 8 pranešimai, kiekvienas pranešimas yra daug simbolių.

3. Paleisti sąrašą palaiko 3 šrifto stilius (normalus, kursyvas, pusjuodis)

4. Ryškumas yra reguliuojamas.Reguliuojamas greitis

5. 8 skirtingų mobiliųjų režimai (Kairėje, Dešinėje, Palaikykite, Sniego, Aukštyn, Žemyn, Flash, Marque)

6. Preset grafiniai simboliai (telefonas, širdies, žvaigždės, rodykles, trikampių, kvadratinių...)

7. Preset grafika, pvz., šypsena, veido, širdies, rūkymas, nacionalinės vėliavos ir kt.

8. Sukurti savo piešinius bei nuotraukas.

9. On/off kontrolės tiesiogiai app

10. Trukmė: daugiau nei 100.000 valandų

Komplektą Sudaro:

1 x Automobilio LED Ekranas

1 x gyvis turėtojas

1 x Instrukcija anglų ir Kinų kalbomis

Žymos: 7 led ekranas valdiklis, p2.5 kaukė, led lauko ekrane, lds nuotraukas žibintai, automobilių lipdukas, led juostelė tv, led hdmi monitorius, automobilio led stogo, "emoji" pagalvė, ykz led ekranas.

Panašūs produktai: