Pagrindinis > Replės Sodo Įrankiai, Vaismedžių Skiepijimas Replės Daugiafunkcinis Profesionalus Genėjimo Žirklės Pjovimo Sodo Genėjimo Mašiną

Replės Sodo Įrankiai, Vaismedžių Skiepijimas Replės Daugiafunkcinis Profesionalus Genėjimo Žirklės Pjovimo Sodo Genėjimo Mašiną

€15.68

  • Savybės: Daugiafunkcinis
  • Prekės Pavadinimas: CLAXTON
  • Prašymas: Skiepyti replės
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Modelio Numeris: Skiepyti replės
  • Tvarkyti Stilius: Smilgos
  • Medžiaga: Didelis anglies plieno
  • Tiekėjas Stilius: kinijos
  • Tipas: Skiepyti replės

Daugeliui žmonių, skiepijimas nėra lengva užduotis, ypač augalų pjovimo ir prisijungti.Jūs turite užtikrinti, kad šakniastiebius (pagrindinis įrenginys) ir scion (viršuje augalų) kamieninių turi vienodą pjovimo kampas.Kitaip, supjaustyti neturi prisitaikyti bei formuoti sluoksnis kreipkitės ir naują hibridinių augalų bus linkę į mirtį.

Ši skiepų pjovimo įrankis gali išspręsti šią problemą.

Lengvai sukurti tikslią implantai

Šis įrankis leidžia jums greitai sukurti Ω / V / U-tipo implantai naudojant savo tikslus, aštrūs peiliai.Net pradedantysis gali lengvai sukurti tobulas implantas.Skiepų ašmenys gali pjovimo žaliavų iki 12 mm skersmens.

Nes pats peiliukai yra naudojamas ant šakniastiebių ir scion, jie bus lengvai przystawkę kartu ir forma stora obligacijų.Dėl specialistų, tai reiškia, kad mažiau pinigų praradimo dėl nepriimtino skiepūgliai.Už mėgėjų, tai reiškia, kad pasitikėjimo pabandyti skiepų profesinės pažymius.

Tinka profesionalai ir mėgėjai

Kaip ilgai, kaip jūs turite tas pačias arba artimas skersmuo šakniastiebius ir scion, du centriniai V-formos (arba U / Ω) mažinimo bus tinka, kartu puikiai, suteikti jums su stabilus skiepų, kad, sluoksnis padidina kontaktą ir yra paruoštas naudoti Apvijų.Darbas su gera juosta ir nereikia vaško ar virželis.

Keičiamų skiepų peilis

Valymas yra svarbu, kai skiepyti.Tai yra, kodėl tai skiepyti priemonė turi keičiamais ašmenimis.Jei peilis tampa nuobodu, pakete yra du papildomi peiliukai.Kiekvienas peilis yra dvipusis, lygus, dviejų vienos mentes.

Ergonomiška rankena

Į skiepyti įrankis, funkcijas, ergonomiška rankena, komfortą metu transplantacijų.Tai padeda padidinti finansinį svertą ir padaryti didelių vietų, daugiau malonus.

Produktai apima:

Skiepyti pjovimo įrankis x 1pc

V-peilis x 1pc

Omega-formos ašmenimis x 1pc

U-formos ašmenimis x 1pc

Veržliarakčio x 1pc

Atsuktuvas x 1pc

Juoda maišą x 1pc

Savybės:

2-in-1 Rinkinys - Skiepyti priemonės apima ir genėjimo žirklės ir skiepyti giljotinos peilius.Pirma, jis leidžia jums pašalinti perteklinį lapai ir šakos ir parengti augalų persodinimas.Antra, jūs galite naudoti specialų skiepų giljotinos tiksliai supjaustyti skiepų pasta.

Keičiamų skiepijimo peilis švarus pjovimas; #65 kietas didelis anglies plieno aštrus pjovimo ašmenys ir pavasarį ilgalaikio naudojimo; didelio stiprumo ergonomiškas ABS plastiko rankena, patogi rankena

Aukštos Išgyvenimo auginiai pagaminti šios skiepyti įrankis bus puikiai kartu, siekiant padidinti susisiekti su formavimo sluoksnį, ir tokiu būdu žymiai padidinti išgyvenimo norma.

Lengva mokytis ir dirbti, - Bet žalia grafter gali naudoti įrankį per kelias minutes be orientavimo, profesinio, nors ir turime anglišką instrukciją į maišą.

Super laiko taupymas - iškirpti, prisijungti, įkelti ir skiepų darbą.Jūs neturite naudoti peiliu sunkiai paties šlaito du filialus, tik kaip senas, sunkus ir daug laiko reikalaujantis būdas.

Žymos: wire wrap replės, profesinės persodinimo įrankių rinkinys, kinijos skiepyti įrankis, replės replės, profesinės skiepyti pjovimo įrankis, profesinės skiepyti įrankis originalas, Skiepyti replės, avilys fork, hiver, profesionalūs pjovimo įrankis.

Panašūs produktai: